sobota 6. února 2016

Víkend v Praze

Krásný sobotní den. :)

Jak jistě víte, poslední lednový víkend jsem strávila v Praze. Protože jsem plná pozitivních pocitů díky Praze, ráda bych vám ukázala nějaké fotky a řekla, jaký byl koncert Ellie Goulding.



Asi bych měla začít úplně od začátku. S kamarádkou jsme měly v plánu, že zůstaneme přes pololetní prázdniny na intru a v sobotu ráno pojedeme ze Svinova RegioJetem do Prahy. Nakonec to nevyšlo, pár dní před tím jsme zjistily, že tam zůstat nemůžeme, takže jsme musely řešit, kde budeme spát, kdo nás odveze na nádraží atd. Bylo to strašně stresující, ale nakonec jsme zůstaly u nás a na Svinov jsme se taky dostaly, takže jsme ve 4:40 nasedly do vlaku směr Praha.




Dopoledne jsme si v Praze prošly základní památky, ke kterým jsme trefily. Pozitivní na tom bylo, že jsme se ztratily jen jednou. Začaly jsme Václavákem, kde jsem si koupila svou první pistáciovou makronku, která byla mimochodem dokonalá, pak Staromák, Karlův most a nakonec jsme došly i na Pražský hrad.







Tohle všechno jsme stihly za dopoledne, koncert začínal až v osm večer, takže jsme měly plno času na Palladium. Kromě toho, že nás bolely nohy a byly jsme strašně unavené, se nám v Palladiu stala příjemná věc. Potkaly jsme PetruLovelyHair! ♥ Ve vlaku jsme se bavily o tom, co bychom dělaly, kdybychom potkaly nějakou youtuberku. Každopádně já to hned zavrhla, protože jsem si myslela, že na takové věci nemám štěstí. Petru jsme potkaly zrovna, když se chystala do MACu. Když byla v MACu a bavila se tam zrovna s prodavačkou, tak jsem je na chvilku vyrušila, protože jsem Péti musela říct, že má super videa. Petra je na živo strašně milá a hezká. V MACu jsme ještě zahlédly Lucku z ACOS. Zjistila jsem, že holky byly i na koncertě, ale seděly úplně někde jinde než já. Samozřejmě, že jsem nevynechala Lush. Tentokrát jsem z něj byla nadšená, nebylo tam tolik lidí, jako před Vánoci, takže to bylo hned lepší. V Sephoře jsem vyzkoušela boží rtěnku od Clinique, na kterou začínám šetřit.






Kolem šesté večer jsme si koupily další makronku u Paula a pak jsme šly na metro směr O2 Aréna. Ani ne za deset minut jsme byly v O2 Aréně, prošly jsme ochrankou a šly jsme najít naše místa. Čekaly jsme asi hodinu, než koncert začal. Přesně v osm se představila předskokanka Sara Hartman, která má americký původ, ale momentálně žije v Berlíně. Naposlouchala jsem si od ní jen jednu písničku, kterou jsem si zamilovala. Byla jsem ráda, když ji zazpívala jako první. Její vystoupení trvalo necelých třicet minut.



Přesně v devět začala show Ellie Goulding. Koncert odstartovala z vyvýšené plošiny písničkou Aftertaste, tohle byl jeden z mála efektů koncertu. Bála jsem se, aby koncert nebyl přeplácaný zbytečnými efekty, ale nestalo se tak. Show byla založena především na jejím originálním hlasu, který je na živo prostě dokonalý. Ellie zazpívala jak nové písničky z jejího nového alba, tak i ty starší. Nejvíc mě dostala moje nejoblíbenější písnička Explosions, u které jsem se rozbrečela. U písničky My blood lidi na stání zvedly nápis "You are our blood" což Ellie dojalo. Já si nejvíc užila moje dvě oblíbené písničky Codes a Don't panic. Celou arénu roztančila písničkou I need your love a koncert zakončila její hitovkou Love me like you do. Koncert jsem si užila na 110%, byla jsem v euforii. Po koncertu jsem měla problém s hlasem a ukázalo se, že můj zpěv je vážně otřesný, ale co! Já si to užila, jak nejvíc jsem mohla. Koncert končil v jedenáct, dvě hodiny utekly jako voda. Je smutné, že na něco čekáte tak dlouho a pak je to za chvilku pryč a teď jen vzpomínáte. Po koncertu jsme jely vlakem do Říčan, kde jsme přespaly. Za sobotu jsem naspala jen 3,5 hodiny, takže jsem se do postele těšila. V neděli jsme si prošly pár obchodů a pak jsme jely domů.


Fource Entertainment




Pro mě tohle byl jeden z nejlepších víkendů a jedny z nejlepších pololetních prázdnin. Praha je skvělá. Ellie Goulding je dokonalá. Díky jejímu koncertu jsem si ji oblíbila ještě víc. Už teď vím, že jsem na ni nebyla naposled. 

Jak jste si užily pololetní prázdniny? Máte rády Ellie Goulding? :)

34 komentářů:

  1. Super článek Peggie:) Já Prahu naprosto miluju a taky jsem tam byla, teď jsme měli jarňáky. Jela jsem tam zrovna v pondělí RegioJetem, takže krásná cesta oživená anonymním nahlášením bomby :D následek - zpoždění dvě a půl hodiny. Jinak pravidelně procházím všechna místa, která jsi zmínila, zbožňuju to tam
    A blogerky byly pozvány MACem na koncert a předtím měly ještě večeři, proto jsi jich tam tolik potkala:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji :) Jej, tak to mi je líto, žes jela zrovna v pondělí. Slyšela jsem o tom, co se stalo. Jojo, to jsem se pak taky dozvěděla :)

      Vymazat
  2. Tak to sis musela úplně užít!:) do Prahy se chystám za týden, takže se těším! :3 :D Ellie je skvělá:)
    LadyCaterpillar

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak snad si to tam pořádně užiješ. Ellie je dokonalá! ♥

      Vymazat
  3. Skvelý článok! V prahe som bola raz na školskom výlete, ale dúfam, že čoskoro sa tam dostanem znovu. Je to úžasné mesto. Koncert musel byť takisto skvelý, Ellie je veľmi super a videla som aj pár videí z koncertu a vyzerala úplne milá a taká proste fajn :D :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji, snad Prahu brzo navštívíš :) Jojo, přesně tak jak na tebe z těch videí působila, taková byla na živo :)

      Vymazat
  4. Peggie, skvělý článek a krásně fotky! Bohužel pro mě Praha asi neznamená tolik, co pro tebe, spíš jsem vždycky nadšená z Ostravy, Berlína, kde jsem třeba jednou dvakrát za rok. Koncert byl určitě skvělý! Já jsem strašná na to, že si nedokážu zapamatovat jména zpěváků, tak když jsem si pustila nějaké písničky od Ellie, až jsem se občas divila, že zrovna tyhle nazpívala ona. O to víc jsem byla překvapená, když to byly moje oblíbené písníčky :D Jinak moje pololetky vypadaly tak, že jsem si vstávala, kdy jsem chtěla, nic jsem nedělala, jenom jsem o víkendu jela za Ticinkou, a to je asi tak všechno. Docela i to vyhovovalo, k tomu přeci prodloužený víkend je :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji moc, Teri ♥ To chápu, já už třeba nejsem nadšená z Ostravy, protože tam jsem pořád :D Tak jak jsi trávila pololetky, tak trávím dnešní den :D

      Vymazat
  5. Moc pěkný článek, krásně jsi nám přiblížila atmosféru. A moc ti to sluší! :)

    OdpovědětVymazat
  6. Ellie pisnicky se mi libi moc poustim si je rada a nekdy bych na koncert taky chtela jit :) Tak to je super, ze jste si to s kamoskou uzily

    OdpovědětVymazat
  7. Ja už prázdniny bohužiaľ nemám, ale závidím koncert. Hoci počúvam inú hudbu, Ellie mám veľmi rada, má skvelý hlas aj pesničky.
    Owl Heaven

    OdpovědětVymazat
  8. Fotky sú krásne. Musel to byť skvelý víkend a zážitok :)
    Aďulik Sun

    OdpovědětVymazat
  9. Fotky skvělé, sluší Ti to :) Musím se přiznat, že makronky jsem ještě neměla :D Chystám se na ně, ale vždycky to nějak nevyjde a to v Praze bydlím :D Od Ellie znám pár písniček, ale vyloženě fanynka nejsem. Na koncertě jsem byla jednou v životě a to omylem na Stingovi, když kamarádka dostala lístky :D Sice to byl samý důchodce, ale bylo to zadarmo, takže neber to :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju moc :) Já to taky tak odkládala, ale když jsem viděla toho Paula, tak jsem si řekla: "Teď nebo nikdy." :D

      Vymazat
  10. Ellie mám vcelku ráda, ale není to zrovna můj hudební styl :) Každopádně věřím, že koncert musel být skvělý zážitek a ještě k tomu potkat PLH? Hah super den :D -L

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To chápu, ale zase máš své hudební oblíbence :) Ta Petra byla opravdu štěstí :D Ještě, když jsme ani nevěděly, že tam má být kvůli akci v MACu :D

      Vymazat
  11. Nádherné fotky ! :) Ellie mám veľmi rada, ale Prahu mám dosť od ruky, takže som na ňu ani neplánovala ísť :) Ak by bola na SR určite by som išla :)
    My blog : THE COLORFUL THOUGHTS

    OdpovědětVymazat
  12. Krásný článek! Ten koncert Ti závidím! Měly jste s kamarádkou perfektní den! Já Palladium nemám moc ráda. Vždycky je tam moc lidí a hlavně turistů. V Lush jsem byla asi před 14 dni a strávila jsem tam svoji půlhodinku :D
    Meet My Lovely World

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji! :) Já Palladium taky nemám ráda, ze stejného důvodu jako ty. A ještě mi vadí, jak tam mají blbě udělané ty eskalátory, ale bylo to při ruce :)

      Vymazat
  13. Super, že jsi zavítala do Prahy a že jsi si to tu tolik užila! :) Mohly jsme dát sraz ;D .. Na Ellie jsem nebyla, protože od ní neznám zas tolik písniček.. :) Ale ty co znám se mi moc líbí :)

    Měj se hezky!
    Skills of Art

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak snad příště, do Prahy se chystám opět v dubnu :)

      Vymazat
  14. Jéé super článek! :) Věřím, že sis to užila a potkat Péťu muselo být super :) Jinak moc ráda bych také ochutnala Makronku, která by mi chutnala :D Podle videí z koncertu soudím, že Ellie je opravdu milá osůbka :)

    SweetElis

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji moc, Eli ♥ Ellie je na živo skvělá a Péťa jakbysmet :)

      Vymazat
  15. Jůů, závidím ! My se s přítelem chystáme do Prahy na Valentýna, tak doufám, že to vyjde :)

    OdpovědětVymazat
  16. Do Prahy jsem se mimo školní výlety dostala jen párkrát, nicméně je to tam fajn, když tam nežiješ trvale :)
    www.andie-chambers.com

    OdpovědětVymazat
  17. Taky jsem byla na koncertě .... Ellie je naprosto úžasná!
    www.pavlinapospisilova.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  18. Ty jo, taky bych nějakou Youtuberku chtěla potkat, ale mam prostě smůlu a to už od října jsem v Praze :D

    OdpovědětVymazat

Děkuju za každý Váš komentář. Dělají mi neskutečnou radost. :)

Blogger Template by DanyČuks