pondělí 29. února 2016

February Favourites 2016

Pěkné pondělí. :)

Jelikož je poslední únorový den, nachystala jsem si pro vás oblíbené produkty. Únor byl poměrně krátký, utekl celkem rychle a já se musím přiznat, že jsem si za tento měsíc koupila snad jen jednu kosmetickou věc. Nechápu, jak se mi to povedlo. 


Řekla bych, že vám naposledy ukazuji tu nejlepší řasenku, jakou jsem kdy měla. Benefit They're Real je naprosto dokonalá, ale má jednu chybu - strašně rychle vysychá. Na obalu je napsané, že vydrží šest měsíců, ale po tříměsíčním používání je skoro dodělaná, ale o tom vám povím někdy jindy, třeba ve spotřebovaných produktech. Já tuhle řasenku miluju. Je skvělá, protože řasy prodlouží, dodá jim objem a neslepí je.



Nude rtěnku Kate jste u mě určitě už několikrát viděly. Právě tento měsíc jsem ji nosila často. Řekla bych, že tohle je má nejoblíbenější nude rtěnka, protože je dobře pigmentovaná, přirozená, vhodná na denní nošení a rty krásně zvýrazní. 



Tento měsíc jsem se rozhodla do oblíbenců zahrnout i štětec. V lednu jsem ho vyhrála v giveaway společně s dalšími věcmi. Štětec používám především na jemné zapudrování obličeje. Dá se použít i na zapracování make-upu, ale na to jsem si zatím netroufla. Oblíbila jsem si ho i díky tomu jak je božsky jemný a příjemný. 



Mandlový krém od Weledy je naprosto boží. Nejenže pěkně voní, ale také mám po něm krásně hebké ruce. Nechci vám o něm toho moc prozradit, protože se na něj chystám psát recenzi, která bude v průběhu března.



Jelikož mi v prosinci došel můj podkladový lak od Miss Sporty, musela jsem si koupit nějaký jiný, protože bez podkladového laku si nemůžu dát žádný jiný. Rozhodla jsem se vyzkoušet Give Me All od Astoru. Používám ho teď pořád. Když nemám chuť na barevné nehty, tak použiji jen tento lak. Všimla jsem si, že díky němu vydrží déle lak na nehtech, což je super, protože nemám ráda laky, které vydrží jeden den a pak se začnou loupat. 



Poslední oblíbenec je tělový sprej od Viktorky. Mám ho celkem dlouho, nejvíc jsem ho používala v létě. Každopádně teď, když jsem byla ten týden doma, tak jsem používala jen Viktorku a strašně jsem si její vůni oblíbila. Už se snažím pomalu předělávat na jaro s touto vůní, protože je krásně svěží. Nevím, jak to máte vy, ale já mám takové pravidlo, že na jaro/léto používám jen svěží, lehké vůně a na podzim/zimu ty těžší. 



Všechny zmíněné produkty můžete koupit na Parfums.cz, speciálně tělové spreje Victoria's Secret za dobrou cenu.
Jaký je váš oblíbený kosmetický produkt za únor? :)

26 komentářů:

  1. Nude rtěnku Kate jsem si taky hodně oblíbila:-) A s vůněmi to mám podobně, v zimě sahám po výraznějších vůních, ale na jaro a léto preferuji ty lehčí:-)Už aby bylo jaro, těch zimních vůní, stejně jako zimy samotné už mám plné kecky:-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já se té mojí zimní vůně nemůžu nabažit, ale ta zima venku mě pěkně štve :D

      Vymazat
  2. z tejto rady rimmel som ruz este nemala musim vyskusat ale inak celkovo rimmel ruze zboznujem pomer cena a kvalita skvele, moj oblubenec je saloos kvetinova voda santalove drevo
    galantosfun

    OdpovědětVymazat
  3. Od Benefitu They´re real mascaru mám aj ja a neviem si ju vynachváliť :)
    Jane´s World

    OdpovědětVymazat
  4. Rtěnky od Rimmelu mám moc ráda:) a Victorka je klasika<3 pořád bych mohla kupovat další a další!:D
    FASSHION MIND

    OdpovědětVymazat
  5. Ten rúž od Kate vyzerá skvelo! :D
    Môj blog: Girl with pink nails

    OdpovědětVymazat
  6. Rtěnkka TOP :)

    www.nicolepicknmix.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  7. Skvělý článek! Myslím, že nutně potřebuju tu rtěnku. Teď jsem ulítlá na tyhle tmavší nude barvy a nejradši bych měla naprosto všechny. O téhle uvažuji dlouho, konkrétně o odstínu... myslím 45. Jaký je ten tvůj? Jestli ještě nepřehodnotím svůj názor :) A už si konečně musím koupit nějaký ten sprej od Viktorky, hned si jdu vybrat nějakou vůni! A já pořád hledám nějaký base coat pod laky na nehty, tak mrknu na ten Astor :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji moc ♥ Na fotce je odstín 45, je to vlastně jediný odstín, který se mi líbí z této kolekce. Ty ostatní se mi moc nelíbí :D Jinak ta 45 je vážně krásný odstín, ale má své chybičky. Celkem mě štve, že nevydrží moc dlouho a někdy zalézá do vrásek. Viktorku si určitě pořiď :)

      Vymazat
  8. Weleda mandlová je naprosto dokonalá.


    Giveaway

    OdpovědětVymazat
  9. Jako na potvoru mi vyschly všechny řasenky a dlouho si slibuju tuhle od Benefitu, takže do ní konečně musím jít :D Spray od VS by mi měl přijít ve středu, tak se těším ! :)
    Denisse Beauty

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. They're Real je dokonalá. Jakou sis nakonec zvolila vůni? :)

      Vymazat
  10. Super článek! :) Na takovou rtěnku si dělám zálusk už dlouho, ale pořád ne a ne se odhodlat ke koupi. Před pár dny jsem ji držela v ruce a rozhodovala se, zda ji vzít nebo ne, nakonec jsem ji nevzala a teď toho teda dost lituji, když ji u tebe vidím :D

    SweetElis

    OdpovědětVymazat
  11. Rtěnka má krásnou barvičku! :) Já sice mám ráda spíše ty výrazné, ale poslední dobou se na ně nějak necítím, tak uvažuju nad koupí právě takovéhle nějaké nude :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já na ty výrazné odstíny ani nekoukám, protože vím, že kdybych si nějaký pořídila, tak bych ho asi nenosila a zbytečně by mi ležel v kosmetické taštičce...

      Vymazat
  12. Krásný článek <3 http://praguestyle1.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  13. Super článek, těším se na recenzi na krém Weleda :)

    www.piosek.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  14. Řasenku "They're Real" bych si chtěla pořídit :)
    http://girlythingsandlife.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  15. Tento rúž od Kate mám aj ja a je krásny ! :)
    My blog : THE COLORFUL THOUGHTS

    OdpovědětVymazat
  16. Ta rtěnka Kate je moc pěkná, má krásný odstín. Žádnou od Kate nemám, ale slyšela jsem, že jsou fakt krásné, takže možná brzo nějakou pořídím :).

    http://es-veronica.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  17. Rtěnku od Kate chci už hrozně dlouho, ale ta cena mě docela odrazuje. Čekám na nějakou větší slevu a hned si ji pořídím! :D :) Kamarádka si tuhle jednu kupovala a říkala mi, že je úžasná.

    OdpovědětVymazat

Děkuju za každý Váš komentář. Dělají mi neskutečnou radost. :)

Blogger Template by DanyČuks