sobota 2. ledna 2016

Haul | Beauty Wishlist 2015

Krásný den a zároveň vás vítám u prvního článku v tomto roce! :)

Pamatujete si na můj beauty wishlist z druhé půlky roku 2015? Pokud ne, tak vám ho dneska připomenu a ukážu, co jsem si z něj pořídila.


Wishlist jsem si vytvořila, protože jsem si chtěla ujasnit, po čem mé srdce touží. Konec s utrácením za zbytečné kravinky a šetření na věci, které opravdu chci. S tím zbytečným utracením jsem z části přestala, na začátku školního roku jsem si dala stopku na nakupování šamponů a sprchových gelů, dokud nespotřebuji ty, které mám doma. Je pravda, že za těch pár měsíců jsem si žádný sprchový gel nepořídila, jen jsem nějaké dostala, a ze šamponů jsem si pořídila jen ty od Aussie.
Každopádně na beauty wishlistu jsem měla celkově deset položek (krém, balzám EOS, balzám Lip Therapy, řasenku Lash Sensational, rozjasňovač Mary-Lou Manizer, korektor Perfect Stay, lak O.P.I, micelární vodu Bioderma, Tangle Teezer, kabuki štětec) a z toho jsem si pořídila sedm věcí.
Co přesně jsem si pořídila? To vám dnes ukážu.

Mimochodem převážně všechny zmíněné produkty můžete zakoupit na Parfums.cz.

Můj beauty wishlist začínal značkou EOS. Chtěla jsem vyzkoušet jejich krém na ruce a další balzám ve vajíčku. Oba produkty jsem si pořídila, krém v modré verzi Fresh Flowers a balzám Vanilla Mint. Původně jsem chtěla ten borůvkový, každopádně mě uchvátila vanilka a celkem toho lituji, protože vůně balzámu není tak intenzivní, jak jsem očekávala.



Po řasence Lash Sensational Maybelline jsem hodně toužila, každopádně po tom, co jsem ji vyzkoušela, mě to přešlo. Člověk se s ní musí naučit pracovat a moje první zkušenost s ní nebyla zrovna nejlepší, takže jsem zvolila jinou. Nejdřív jsem si pořídila letní novinku minulého roku značky Rimmel Wonder'Full Wake Me Up, která mi moc nesedla. Nakonec jsem si splnila jeden z mých kosmetických snů a pořídila jsem si ke konci roku řasenku They're Real od Benefitu.



Korektor Perfect Stay jsem si pořídila hned po tom, co wishlist vznikl. Každopádně používám ho už třetí měsíc a pořád jsem s ním spokojená a nevidím, že by ubýval.



Micelární vodu od Biodermy jsem si pořídila v tom nejmenším balení na zkoušku. Říkala jsem si, že když je z vyšší cenové kategorie, tak prostě musí být dobrá. Zvolila jsem verzi Sebium, která je určena pro smíšenou a mastnou pleť. Po prvním použití jsem z ní měla fakt dobrý pocit, make-up odlíčila skvěle a pleť nebyla vysušená. Když jsem si s ní odličovala oči, tak ty mě potom hodně štípaly a tohle dělá micelárka do teď. Takže si plné balení asi nepořídím a přemýšlím, že bych vyzkoušela jinou verzi.



Pořídila jsem si i Tangle Teezer, který je naprosto skvělý. Od té doby, co ho používám, jsem do ruky nevzala jiný kartáč a ani to nemám v plánu. Dokáže bez problémů rozčesat mé vlasy a vůbec netahá! Pořídila jsem si cestovní verzi, a proto TT mám skoro vždy u sebe.



Poslední věc na mém wishlistu byl kabuki štětec, který jsem dostala. Dostala jsem kabuki od Mary Kay, který je z přírodních štětin, a proto mě ze začátku trochu píchal a moc příjemný mi nebyl. Každopádně já si na to zvykla a za tu dobu jsem si ho oblíbila, ale kdybych si příště měla vybrat tak dám určitě přednost umělým štětinám.



Na konec dvě rtěnky, ze kterých mám velkou radost. Obě od Rimmelu, jedna Lasting Finish v odstínu 077 Asia a druhá Lasting Finish Kate Nude v odstínu 45.


Tak to by bylo všechno. Mrzí mě, že jsem si minulý rok nestihla pořídit rozjasňovač Mary-Lou Manizer, takže se tato položka přesouvá do mého beauty wishlistu na tento rok. Vůbec největší radost mám z řasenky od Benefitu.
Jakou věc jste si pořídily ze svého beauty wishlistu minulý rok? 

40 komentářů:

  1. Super wishlist:)
    Pozývam teba aj tvojich čitateľov na môj blog, kde práve prebieha giweavay o super ceny:
    http://vsetko-co-mam-rada-by-vaja.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, hezky článek. Co se týká té micelarky od Biodermy, neslysela jsem na ni moc dobre recenze. Me osobně nejvíce vyhovuje micelarka od Balei pro smíšenou a mastnou pleť. V očích nestipe, perfektně odlicuje a za tu cenu je bezkonkurenční.
      Pokud mas čas a náladu, zajdu na můj blog. Budu rada :)
      FashionWeltLilly.blogspot.ct

      Vymazat
  2. Ako si vytvorila ten wishlist?

    OdpovědětVymazat
  3. Na tu micelárku mám podobný názor. Ale mám dojem, že jsem právě někde četla, že se na okolí očí nemá používat. Já s ní odličuji takové ty největší nánosy řasenky a stínů a na úplné dočištění řas používám pak už něco jiného.
    Řasenka, kterou sis chtěla koupit a nakonec nekoupila, od Maybelline, mi naopak vyhovuje velice :-) Jinak já měla na wishlistu z kosmetiky snad jen Pore Refiner od Biodermy a ten jsem si už pořídila :-) rozjasňovač od theBalm se mi podařilo vyhrát v jedné giveaway ♥

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já teď celkově začala používat jiný odličovač, ale je pravda, že pokud jsem byla víc namalovaná, tak s Biodermou jsem make-up měla dole hned. Já když si ji poprvé zkoušela od kamarádky, tak mi strašně slepila řasy :D A s tím rozjasňovačem jsi měla velké štěstí, gratuluji! :)

      Vymazat
  4. A to pro mně je řasenka Lash Sensational jedna z nejlepších vůbec. Wishlist aktualizuji průběžně, sem tam si z něj něco mohu odškrtnout, ale mnohem častěji tam ty pokožky přibývají:-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky to tak mám :D Pokud si vytvořím wishlist na začátku roku a kouknu na něj v létě, tak třeba půlku věcí z něj už nechci, něco jsem si pořídila anebo připsala další položky :D

      Vymazat
  5. S biodermou jsem spokojena a oci me po ni nestipali, zkus tu cervenou ta je pry na citlivou plet. :-)

    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovědětVymazat
  6. Skvelý článok :D ja som dostala na vianoce Rocketku a musím povedať, že je skvelá! Lash Sensational ale bude nasledovať asi tento rok :D
    Girl with pink nails

    OdpovědětVymazat
  7. Lash Sensational si chci pořídit, protože jsem četla spíš chválu, tak jsem zvědavá :) A zelená Bioderma mi neseděla ani na pleť, ale měla jsem malou růžovou a byla super :) Už mám dvě velká balení a moc se na ni těším. Jinak momentálně mám micelárku La Roche Posay a nemám jí co vytknout kromě ceny :D Po Eos jsem nikdy neprahla, ale na Vánoce se sešly hned dva, jeden tuším kokosový a jeden mátový, který je hodně zajímavý. Na rtech hřeje a zároveň chladí :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já si ten mátový kupovala v létě a to jsem si ho moc oblíbila, protože má chladivý efekt, ale teď v zimě ho nemůžu používat, protože z toho chladivého efektu je mi potom zima na rty a strašně to studí :D

      Vymazat
  8. Mary-Lou Minizer je taky na mém wishlistu, a tak doufám, že se k němu dostanu :) Jinak super nákupy, taky jsem si pořídila rtěnku od Kate a narozdíl od tebe i lak OPI, na který se zítra chystám napsat recenzi, tak se pak koukni na můj blog! -L

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak snad se k němu dostaneme obě :) A recenzi si určitě ráda přečtu!

      Vymazat
  9. Musím říct, že mi osobně řasenka Wake me up docela sedí, ale spolubydlící používá přesně tu od Benefitu a je s ní nad míru spokojena :) Můj favorit je Sublime od Chanelu, ale na to málo kdy zbydou peníze. Od biodermy jsem měla micelární vdu v růžovém balení a byla jsem spokojená, ale upřímně zas o tolik se třeba například od Nivei neliší, takže mi to připadá jako docela pěkná ztráta peněz...
    Já si loni udělala největší radost kufříkem plným kosmetiky od Estee Lauder :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mamce ta okurková taky sedí a ta od Benefitu ne kvůli umělému kartáčku. Je super, že sis udělala takovou radost! :)

      Vymazat
  10. Mary Lou mám a je skvelá takže isto choď do nej! :)) A Perfect Stay korektor určite vyskúšam :)

    OdpovědětVymazat
  11. Ten rozjasňovač se mi líbí taky :D
    HAUTE BASICS

    OdpovědětVymazat
  12. Ten korektor od Astoru mám taky a vůbec mi nevyhovuje:( jinak máš krásné věci, řasenku od Benefitu bych si taky moc přála :)))
    One blondie life

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je škoda, a doufám, že ji taky jednou budeš mít, je skvělá!

      Vymazat
  13. Pěkný článek :) řasenka od Benefitu by se taky moc líbila :) když nad tím tak přemýšlím, tak jsem si vlastně nikdy žádný wishlist nevytvořila, možná bych to měla taky zkusit :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky, tohle je teprve můj druhý wishlist a určitě to taky zkus! :)

      Vymazat
  14. Hezký článek. Myslím že jsi svůj wishlist splnila a to je fajn. Já si kolikrát napíši wishlist a nakonec si nakoupím úplně jiné věci.. Ale je pravda, letos jsem ho také skoro celý vyškrtala :-)
    Řasenku wonderfull jsem si pořídila a člověk si na ní musí zvyknut, Tangle Teezer schvaluji, mám stejný a považuji ho za Must have. Eos mánie mě nijak neoslovila a tak žádný balzám nemám ale obal mají pěkný.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dekuji, Teri :) Třeba mamka si řasenku wonderfull hned zamilovala. EOS má skvělé balení, ale jinak je to balzám jako každý jiný, každopádně krém je super.

      Vymazat
  15. Hezký wishlist, taky už chodím do obchodů se seznamem, co vážně nutně potřebuji. :D

    http://elle-cullen.blog.cz/

    OdpovědětVymazat
  16. Ahojky Peggie! Tý jo, máš tu super věcičky!!! Já sama spoustu z nich mám ráda, třebas TT, produkty od Eosu nebo micelárku od Biodermy. Já mám tu růžovou na citlivou pleť, která ani trochu neštípe v očích, tak bych ti doporučila tuhle, kdybys jí chtěla dát ještě jednu šanci. Ale úplně stejně dobrá mi přijde od Baley a dokonce mám pocit, že na pleti míň lepí, a rozhodně je o dost levnější. Taky mám balzám od Vaseliny, ale nějaký růžový; není to sice zázrak, ale mám ho ráda. Doma jsem měla i řasenku Lash Sensationel, ale strašně mě zklamala. Vůbec mi nedělala hezký řasy a dokonce se mi obtiskávala, což se mi nikdy u řasenek od Maybelline nestávalo. Rozhodně je mnooohem lepší ta od Benefitu :). A představ si, kabuki štětec mám od Essence a asi už rok, používám ho každý den a je neskutečně jemňoučký. Hrozně mooooooc bych chtěla ten rozjasňovač od the Balm, to je můj beauty goal, jestli se to tak dá říct. Tenhle rok prostě musím!!!! :) Jo, a ty rtěnky od Rimmelu vypadají božsky, tyhle barvy já jedu... Myslím, že si nějakou z nich v budoucnu koupím :) Měj se krásně!!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nakonec si asi pořídím cestovní balení růžové micelárky a uvidím, jaká bude :) Já si Vaseline nakonec nepořídila, protože mám těch balzámů teď celkem dost a je zbytečné kupovat nějaký další, až nějaký spotřebuji, tak si Vaseline musím pořídit :D Na kabuki od Essence jsem taky koukala, vzhledově se mi strašně líbí, ale pak jsem dostala ten, který mám, tak jsem to nechala tak. Celkem se mi líbí i ten od Catrice. Jo, kdyby sis nakonec pořídila jednu z těch rtěnek, tak bych doporučovala spíš tu s tmavým obalem, protože ty z Nude kolekce na rtech moc dlouho nevydrží, tak abys nebyla zklamaná.
      Děkuji za komentář a snad si tento rok obě pořídíme rozjasňovač od the Balm! :)

      Vymazat
  17. Řasenka od Benefitu mě také láká, ale stále si říkám, že je to "jenom" řasenka, na které nejsem až tak náročná, takže nevím, jestli si ji někdy koupím. A Tangle Teezer mám a je vážně skvělý! Ještě bych ho chtěla v této cestovní verzi, abych ho s sebou mohla nosit do školy, protože ten klasický mi k tomu přijde nepraktický. :)
    Diary of a Girly Things

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky jsem si to říkala, ale proč si jednou za čas neudělat radost :) Já bych zase chtěla ten originál :D Ale je pravda, že cestovní verze do školy je super!

      Vymazat
  18. Já si kupovala micelárku od bidoermy také, ale myslím, že růžovou?:D nejsem si jistá, využila jsem akce v Dr. Maxovi na 1+1 :)

    Kate nude rtěnku mám také aj sem z ní nadšená :)

    OdpovědětVymazat
  19. Jéé, je super vidět, že jsi si něco z wishlistu skutečně pořídila :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  20. Miluju Tangle Teezer, nejlepší kartáč na vlasy! :) Je hezké vidět, že jsi si z wishlistu něco pořídila.

    Find joy in the ordinary

    OdpovědětVymazat
  21. Krásné věci, ta rtěnka z nude kolekce je boží! :) Asi ji nutně potřebuju ♥ :D Jinak mám ten borůvkový eos a je super :)

    SweetElis

    OdpovědětVymazat
  22. Mary-Lou si určitě letos pořiď!:)

    http://kate-trends.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  23. Ahoj,
    já mám řasenku Wake Me UP také. Dokonce 2x... Manžel mi akční, takže mám klasickou čerou a ještě extra černou ( i když rozdíl fakt nepozoruju ). Nemůžu říct, že by mi úplně nesedla, ale čekala jsem víc. Dělá mi řasy asi takové jako každá druhá řasenka. Ale ta vůně je naprost božská :D

    OdpovědětVymazat
  24. Wake Me Up okurková je výborná! Za mě skvělá řasenka. Rimmel prostě řasenky umí! :) O něco lepší mi ale stejně přijde ta Wonder'Full s arganovým olejem - to je pecka! A ta Kate rtěnka vypadá božsky! Také bych si nějakou od ní chtěla pořídit.

    OdpovědětVymazat

Děkuju za každý Váš komentář. Dělají mi neskutečnou radost. :)

Blogger Template by DanyČuks