úterý 29. prosince 2015

Kosmetika roku 2015

Krásný den. :)

Konec roku se nekompromisně blíží a s ním přicházejí i poslední články. Dneska jsem si pro vás přichystala přehled mé nejoblíbenější kosmetiky za rok 2015.

Moje nejoblíbenější řasenky za tento rok jsou tři. Dvě jsem používala prakticky celý rok, dokud nedošly a tu třetí jsem si pořídila v prosinci. Sexy Pulp od Yves Rocher je naprosto skvělá, Maybelline Colossal Volum' je podle mě ta nejlepší řasenka z drogérie, celkově jsou pro mě řasenky Maybelline jedny z těch nejlepších, které seženeme u nás v drogériích. Úplně nejvíc TOP řasenka je They're Real od Benefitu. Dokáže řasy krásně natočit, prodloužit a udržet je tak po celý den. Kdybych si měla vybrat jen jednu řasenku, kterou bych používala po zbytek mého života, byla by to právě They're Real.


Nude kolekce rtěnek Kate se Rimmelu opravdu povedla, co se týče odstínů. Můj favorit je nejtmavší odstín 45, který je světle růžový s příměsí hnědé. Na rtech není rtěnka zase tak výrazná, ale dokáže krásně podtrhnout můj každodenní make-up. Chubby lips jsou podzimní novinkou Gabrielly Salvete a já myslím, že se jim tohle povedlo. Mám odstín 06 Chocolate, což mi připomíná tu nejsvětlejší burgundy barvu. Tento Chubby lips je skvělý, protože rty krásně hydratuje a seženete ho za pár korun.



U rtů bych ještě chvilku zůstala, protože bych vám ráda ukázala mé nejoblíbenější balzámy. Bylo celkem těžké vybrat jich jen pár. Každopádně balzámy Yves Rocher jsem si za tento rok zamilovala úplně nejvíc. Jsou skvělé na denní používání, a proto mám vždy aspoň jeden u sebe. Můj nejoblíbenější je kokos a vanilka z vánoční limitky.



Další dva balzámy používám výhradně na noc. Máslo na rty Labello mi nejvíc pomáhá s popraskanými rty. Pokud před spaním máslo použiji, tak mám ráno rty krásně jemné a hydratované. Co se týče vůně, vede u mě opět vanilka. Ještě předtím než jsem si pořídila máslo na rty, každý večer jsem používala olej na rty Balea, který strašně krásně voní.



Každodenní kruhy pod očima mi pomáhá zakrýt tekutý korektor Perfect Stay Astor. Vlastním ten nejsvětlejší odstín a jsem za něj moc ráda. Korektor vždy zapracuji beauty blenderem a zapudruji mým nejoblíbenějším pudrem Stay Matte od Rimmelu.



Z dekorativky se přesouváme na pečující kosmetiku, u které jsem se hodně omezila, protože ji mám o hodně víc než dekorativky. Můj nejoblíbenější odličovák je hydrofilní odličovací olej od české značky Saloos. Ten, který vidíte na fotce je mé druhé balení. Odličovací oleje této firmy jsem si zamilovala, na zimní období jsou skvělé, protože skvěle odlíčí a přitom pleť nevysuší, ale naopak krásně hydratují a provoní. Na čištění obličeje používám hloubkově čistící gel Yves Rocher, který by měl bojovat proti černým tečkám. Na černé tečky vůbec nepůsobí, každopádně jsem zjistila, že od té doby co ho používám, už nemám tak hrozné akné, což je skvělé. Tohle je moje druhé balení a už v něm skoro nic není, takže si po prázdninách zajdu pro nové.



Krém EOS je stokrát lepší než jejich balzámy ve vajíčku. Strašně krásně provoní ruce a hezky je hydratuje. Miluji na něm, že na rukách nevytvoří žádný mastný filtr, ale hezky se vsákne. Vypadá krásně a dobře se s ním cestuje! Další oblíbený krém na ruce je opět značky Yves Rocher. Obsahuje výtažek z bio arniky, krásně voní a hydratuje. Bio karité bambucké máslo Saloos je vždy moje záchrana pokud mám na obličeji suchá místa. Pokud si ho večer dám na suchá místa, můžu se spolehnout, že ráno už tam nebudou. Pokud máte problém se suchou kůží, tak zkuste tohle máslo.



Z vůní za tento rok bych určitě zmínila můj první body mist od Viktorky. Ten, který mám já, je vhodný na jaro/léto. V létě jsem ho místo parfému používala pořád.



Za to na podzim a zimu bych volila parfém Burberry Brit Rhythm, který mám jen jako vzorek, ale vůni jsem si neskutečně zamilovala.



Na konec jsem si nechala laky na nehty. Prakticky celý podzim jsem střídala dva laky a to tmavě červený Rimmel a burgundy Yves Rocher, který má v sobě třpytky a na nehtech vypadá krásně. Jako nejlepší top coat volím matný od GS. Byla to jejich jarní limitka, takže top coat už neseženete, ale pokud jste si ho taky pořídily, tak mi dáte za pravdu, že je to skvělý top coat, krásně zmatní nehty a lak díky němu na nehtech vydrží déle.



Tak tohle je z mé nejoblíbenější kosmetiky za tento rok všechno. Pokud jste se dostaly na konec tohoto článku, tak mi můžete napsat, jaká je vaše nejoblíbenější kosmetická věc za tento rok. :) Máte zkušenost s nějakou zmíněnou kosmetikou?

41 komentářů:

  1. Pěkný článek :) mám ten korektor od Astoru a ten mi moc nevyhovuje, ale zato Stay matte od Rimmelu je taky mým oblíbencem :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji, to asi nejsi jediná, pár holek mi taky psalo, že jim zrovna tento korektor nevyhovuje :D

      Vymazat
  2. Super članok!
    Ten púder od Rimmelu mám a je super:)
    Takú zbierku od YR by som naozaj chcela!
    http://vsetko-co-mam-rada-by-vaja.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  3. Z této kosmetiky jsem vyzkoušela jen ten červený lak od Rimmelu, ale všechno to vypadá moc dobře:)
    Pinki Claire
    Giveaway o balíček plný překvapení

    OdpovědětVymazat
  4. Veľmi pekný článok, radu pure od YR zrejme aj ja vyskúšam :) So špirálou a lakom na nechty od YR som aj ja veľmi spokojná.

    OdpovědětVymazat
  5. Super článek, už delší dobu uvažuji o koupi nějaké "tužkové" rtěnky a ta Chubby lipstick mě celkem zaujala, můžu se zeptat jak dlouho vydrží na rtech? díky za odpověd :)
    in another galaxy

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji, zrovna ta, kterou mám já, na rtech moc dlouho nevydrží, to mě na ní celkem štve. Vydrží tak max. dvě hodiny a pak se vytratí.

      Vymazat
  6. čo sa týka riasenky od Benefitu NESKUTOČNE moc ju chcem vyskúšať pretože som na ňu nepočula ešte nič zlé, samé chváli:) A čo sa týka korektoru a púdru úplne súhlasím sú super!

    SASHA´S LIFE

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě vyzkoušej, ta investice za to stojí, je opravdu dokonalá ♥

      Vymazat
  7. Super článek! Já jsem popravdě vůbec netušila, jak moc máš ráda Yves Rocher! Představ si, že jsem včera ukazovala mamce na tvém blogu tu jejich zimní limitku, jak jsi o ní psala, a ona pak jela pro něco do Prahy a pár věcí mi z ní přivezla! Byla jsem moc ráda, když jsi o ní tak básnila, takže prostě musí být skvělá, těším se, až ji vyzkouším víc. No, ale teď ještě k článku. Stoprocentně souhlasím s They're real, Chubby Lips GS a Stay Matte pudrem. Taky se mi moc osvědčil krémík na ruce od Eosu, ten se vážně vyvedl. Dokonce máme stejnou vůni! Moc se mi líbí ten matný top coat, škoda, že je to limitka. Jinak mám taky moc ráda laky od Rimmelu. Ale tu řasenku od Yves Rocher jsem zkoušela a moc se mi nelíbila... Pak bych si moc chtěla koupit nějaký body mist od Victoria's Secret, ten ti závidím! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Yves Rocher je moje srdcovka a trochu na tom obchůdku ujíždím :D Ale tys mě tímto komentářem úplně dojala a dostala, je to moc pěkné ♥ Co ti přivezla? A pak mi musíš napsat tvé prvotní pocity z toho! Mně ta jejich řasenky vyhovovala díky tomu velkému kartáčku a body mist si určitě pořiď :) Děkuji za komentář ♥

      Vymazat
    2. Jsem ráda, že se ti moje komentáře hezky čtou, potom se i líp píšou!! Mamka mi koupila z té kolekce pomeranče a skořice balzám na rty (už mám od Yves Rocher tedy dva, a ten jeden, jak jsem ti psala - Karité, jsem si dneska všimla, že máš taky!) a mléko na tělo, které je dokonalé. Nádherně voní, rychle se vstřebává, ale co je nejlepší - má v sobě zlaté třpytky! Panebože, to je naprosto úžasné. A ještě mi koupila krém na ruce, ale to už vanilkový, a ten jsem ještě nezkoušela. Teď si užívám to mléko :))

      Vymazat
    3. Vždy se na ně moc těším! Jojo karité mám taky, ale není můj velký favorit :D Tak to je skvělé!! Viděla jsem, že mají i to mléko se třpytkami, takže to musí být určitě super a hezky si ho užívej :)

      Vymazat
  8. Skvelá recenzia, opäť. Čo viac dodať! :)


    sydneysleek

    OdpovědětVymazat
  9. Super článek :) Tu Benefit řasenku bych ráda vyzkoušela, když je na ni samá chvála! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji, Kači, pokud budeš mít možnost tak po ni určitě sáhni, je naprosto skvělá!

      Vymazat
  10. Tie balzamy od YR som vždy chcela vyskúšať :-)

    OdpovědětVymazat
  11. Kokosovým balzámkem na rty se zrovna mažu :D Ten je úžasnej, já už jsem si ho koupila podruhé :)
    Jinak takhle kosmetiku znám, ale osobně jsem ji nezkoušela :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já ho používám převážně ve škole a už ho mám malinko, takže si taky půjdu pro druhé balení :)

      Vymazat
  12. Moc hezký článek! Také mám ráda balzámy od YR a Rimmel Stay Mate doprovází můj look téměř každý den ,-)
    Meet My Lovely World

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji moc, u Stay Matte to mám stejně jako ty :)

      Vymazat
  13. Aaa můj nejoblíbenější tělový sprej od VS! Já ho tak hrozně moc moc moc miluju! Právě mi dochází, takže jsem z toho taková špatná, ale hned jak to půjde, si koupím nový a budu zase šťastná! ♥ :D Já ho teda používám celoročně, protože bych bez něj nedokázala nebýt půl roku. :D A jinak bambucké máslo od Saloos a pudr Stay Matte jsou moji velcí oblíbenci! :)
    Diary of a Girly Things

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem divná v tom, že ty vůně tak rozděluji. Prostě přes zimu si na sebe nestříknu svěží vůni, ale spíš ty těžší :D Ale těším se na jaro až ho zase začnu používat.

      Vymazat
  14. Nude rtěnku Kate jsem dostala od Ježíška a je fakt pecková, mám i rudou od KAte a ta je taky bombastická, jiná značka mi tak skvěle nesedla, jako práve Kate :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je super, akorát mě štve, že na mých rtech vydrží stěží dvě hodiny. Jinak já bych ráda vyzkoušela nějakou matnou od Kate :)

      Vymazat
  15. O Chubby lips jsem slyšela, že pigmentace je bídna, jaký názor máš na její pigmentaci ty?
    Www.thepearlsofmylife.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. S tím odstínem, který mám já, nemám problém. Řekla bych, že pigmentace je slušná, spíš pokulhává výdrž.

      Vymazat
  16. Na hodně věcech se shodneme, třeba pudr Stay Matte, korektor od Astoru nebo maska Yves Rocher:-) Řasenka Colossal Volum je super, o tom žádná, ale Lash Sensational je podle mně ještě o něco lepší:-) A chválit můžu i Chubby Lips a olej na rty Balea.

    OdpovědětVymazat
  17. Balzámy od YR taky miluju! Řasenka od Benefitu vypadá moc dobře. Já od té doby, co jsem vyzkoušela nějakou dražší řasenku, už po drogérkové nesáhnu, protože to je fakt nebe a dudy :) -L

    OdpovědětVymazat
  18. Krásny článok :D po balzam na ruky od EOS si plánujem čo najskôr skočiť :D
    Girl with pink nails

    OdpovědětVymazat
  19. Super článok ! Balzam na ruky od EOS mám veľmi rada :)
    my blog : THE COLORFUL THOUGHTS

    OdpovědětVymazat
  20. Mně moc vyhovují řasenky od Rimmelu, už mám několikátou od nich a stále je každá výborná! Nedávno jsem dodělala Scandeleyes Retro Glam, a tak teď používám tu okurkovou Wake Me Up (mám vlastně i tu hnědou, z Vánoc). Nikdy jsem snad od jiné firmy ani řasenky neměla. Co se týče rtěnek, tak ty se mi v poslední době moc líbí, ale vlastním doma jen dvě. No a vlastně ještě oranžový BabyLips. Rtěnka od Kate nebo Chubby Lips od GS by ale nebyl k zahození.. asi se vydám na slevy do drogérky a něco pořídím. :)

    Moje nejoblíbenější kosmetická věc za tento rok? Pfůů, těžké, těžké rozhodnutí. Asi to bude pudr od Dermacolu a paletka Rose od Catrice, kterou jsem nedávno dostala pod stromečkem. Za těch pár dní jsem si ji dokázala neuvěřitelně oblíbit! Je dokonalá! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já měla od Rimmelu tu okurkovou a ta mi moc nesedla no, ale zajímá mě celkem ta hnědá, kterou si dostala. Líbí se mi její balení a kartáček :D Tak mi potom prosím dej vědět, jaká je! :) Jinak já rtěnek taky moc nemám, mám jich asi kolem šesti, ale z toho používám jen tři, ostatní jsou odstíny, které se bojím nosit :D Jinak ten Chubby Lips vyjde ve slevě na nějakých osmdesát korun, mám pocit.

      Vymazat
  21. Krásný výběr kosmetiky, koukám, ža na několik produktech jsme se i shodly :)

    OdpovědětVymazat
  22. Moc hezký článek! :) Ta řasenka Sexy pulp od YR na mě čeká v zásobách, tak snad mi bude vyhovovat stejně jako tobě. A kokosový balzámek od YR taky zbožňuji :)

    OdpovědětVymazat
  23. Na rúže z nude kolekcie od Kate sa už chystám dlhšiu dobu, ale neviem si vybrať! Najradšej by som si kúpila všetky :D
    Krém na ruky od YR som si otestovala v obchode a aj som ho kúpila, nakoniec som ho ale pribalila do balíčka svokre :)

    OdpovědětVymazat
  24. Super článek Markétko, všechny produkty jsou určitě zajímavé, mně nejvíce zaujala rtěnka a ten chubby lips, neustále kolem nich chodím v drogerii a říkám si, že další rtěnky opravdu nepotřebuji :D

    SweetElis

    OdpovědětVymazat

Děkuju za každý Váš komentář. Dělají mi neskutečnou radost. :)

Blogger Template by DanyČuks