středa 30. prosince 2015

December Favourites

Krásný den, milé čtenářky. :)

Včera to byla oblíbená kosmetika za celý rok, dneska to bude oblíbená kosmetika za prosinec 2015. Poslední letošní oblíbenci. Přemýšlela jsem, jestli oblíbence psát i příští rok a nakonec jsem se rozhodla a budu s nimi pokračovat.


Největším prosincovým oblíbencem je řasenka They're Real od Benefitu. Ze začátku jsem si řasenkou nebyla jistá. Po pár použitích jsem se s ní naučila víc pracovat a neskutečně jsem si ji zamilovala. Řasenka splňuje to, co se o ní píše a já mám díky ní opravdu krásné řasy. A když už to o sobě řeknu i já sama, tak je co říct. Nechci vám toho o ní prozradit víc, protože si to nechávám do recenze, která by měla být v průběhu ledna.



Řasenku dávám dolů hydrofilním odličovacím olejem Saloos. Jedno balení tohoto odličováku jsem měla na jaře. Strašně jsem si ho oblíbila, a proto jsem si pořídila druhé balení, tentokrát Bergamot, který je určen pro mastnou, smíšenou mladou pleť. Proč zrovna bergamot? Protože je charakteristickou vůní mého nejoblíbenějšího čaje Earl Grey. Haha, sama se divím tomu, že si vybírám odličováky podle oblíbeného čaje. Každopádně voní nádherně svěže po citrusech a make-up odlíčí skvěle. Hydrofilní odličovací oleje jsem si zamilovala díky tomu, že pleť nikdy nevysuší, ale krásně hydratují.



Chubby lips 06 Chocolate jsem si hodně oblíbila a zjistila jsem, že mám radši takové pastelky na rty než normální rtěnky. Řekla bych, že můj odstín je oproti ostatním chladnější s kapkou fialové barvy. Pár z vás se mě ptalo na pigmentaci a výdrž. Zrovna u tohoto odstínu mi pigmentace přijde slušná a jsem s ní spokojená. Pastelka svou pigmentací rtěnku nenahradí, ale mně to nevadí. Rty dokáže hezky zvýraznit, že se nebojím vzít si ji do společnosti. Kdyby byla moc výrazná, tak bych ji nikam nenosila, protože jsem se zatím nenaučila nosit výrazné rty. Výdrž je horší a to mě celkem štve. Pastelka na rtech vydrží stěží dvě hodiny a pak se rty musí znovu přemalovat. Pokud pijete/jíte, je pryč hned. I přes výdrž jsem si pastelku zamilovala a moc se mi líbí, že rty nevysušuje, ale krásně hydratuje.



Vanilkový balzám z vánoční edice Yves Rocher je asi ten nejlepší vanilkový balzám, jaký jsem kdy měla. Nejenže dobře hydratuje rty, má skvělou máslovitou texturu, ale také nádherně voní. Celkem mě štve, že je z limitované edice a přes rok už nebude k mání.



Poslední prosincový oblíbenec je kokosová péče Čokoláda opět značky Saloos. Sama bych si ho asi nepořídila, a kdyby jo, tak bych zvolila vanilku. Každopádně tento jsem dostala  na narozeniny a jsem za něj ráda. Výrobky Saloos miluji a tento není výjimkou. Je vhodný k masáži, každopádně já ho momentálně používám místo tělového mléka. Ta hydratace je něco skvělého, kůži mám vždy tak krásně jemnou a hebkou, až se mi chce brečet. K tomu krásně voní po kokosu a čokoládě.


Jaká je vaše oblíbená kosmetika za prosinec? Máte zkušenost s řasenkou od Benefitu? :)

28 komentářů:

  1. Zkoušela jsem jenom balzámek od YR ale jahodový a ten je vážně moc super :)

    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já ty tónovací nezkoušela, jen vím, že krásně voní :)

      Vymazat
  2. Krásny článok :D Balzam musí naozaj krásne voňať :D
    Girl with pink nails

    OdpovědětVymazat
  3. Pastelku od GS mám taky ráda, plánuji přikoupit další odstín:-) A bio kokosovou péči mám ve variantě Caffe Latte a ta vůně je neskutečná, pomalu se blížím ke dnu a nutně budu potřebovat další:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky přemýšlím, že bych si pořídila další odstín :)

      Vymazat
  4. Kokosovou péči mám úplně tu samou a používám ji na pleť, řasy a do konečků vlasů :) -L

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nechápu proč, ale ani mě nenapadlo ho použít na obličej :D Dneska to zkusím!

      Vymazat
  5. Ahoj Peggie! Jsem moc ráda, že jsi se rozhodla s Favorites pokračovat, protože kdybys nechtěla, určitě bych tě přemlouvala. Je super, že nemusím :D. Tyhle články mě baví proto, že se dovím o nové kosmetice a taky jsou docela pozitivní, pokud do toho člověk nezakomponuje i "neoblíbence".
    Jak jsem ti už někde psala, už ani nevím kde, taky jsem si řasenku od Benefitu oblíbila. Je to asi rok, co jsem ji měla, pamatuji se, že jsem se s ní líčila na Štědrý den :). Byla to v té době moje nejoblíbenější řasenka a ráda bych odzkoušela, jak by obstála teď. Ještě pořád se mi líbí ten balzám s vůní vanilky, ale jsem ráda ze ten druhý, pomerančový. Je super, že je na něm ten stromeček :) A od tebe znám ten Chubby Lips, a teď jsem si ho oblíbila ještě víc. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to jsem ráda, že z toho máš radost :) Haha, já bych ani o "neoblíbencích" psát nemohla, protože se mi nestává často, že bych si pořídila kosmetiku, která by mi nesedla, vždy se snažím, aby mi daná kosmetika sedla :) Taky jsem se sní líčila na Štědrý den a budu moje peněženka asi bude plakat až mi tohle balení dojde, protože já už jinou nechci! Já ten pomerančový zatím nezkoušela, ale voní pěkně. A jsem moooc ráda, že sis Chubby Lips taky oblíbila :)

      Vymazat
  6. Ten kokosák s čokoládou bych i žrala... :-)) je super, jen čekám, až něco spotřebuju a hned si ho chci koupit, jedna z top věcí vůbec. Jo a na ten odličovací olej jsi mě navnadila, už jsem měla asi 3 verze, tak musím ted jít do Bergamotu. Dík :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hele já taky, ta vůně je něco neskutečného! Prostě čokoláda a kokos ♥

      Vymazat
  7. Těším se na recenzi na řasenku-už nějakou dobu nad drahou řasenkou uvažuji :) Odličování olejem jsem ještě nezkoušela, ale snad se k tomu taky časem dostanu :) Pastelka na rty se mi líbí a kouknu po ní, mám ke rtěnkám stejný vztah jako ty :D A moc se těším až začnu používat vanilkový balzám, bohužel vzhledem k zásobám to jen tak nebude :(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Budu se ji snažit napsat co nejdřív! To jsem ráda, že nejsem jediná, která to tak má s těmi rtěnkami :D Hele já když si koupím nový balzám, tak ho hned musím rozdělat, chvilku ho používám a pak ho vystřídám za nějaký jiný a po čase se k němu vrátím, a tak to pořád střídám.

      Vymazat
  8. Benefit řasenku bych také moc ráda vyzkoušela, když je tak vychvalovaná! :)

    OdpovědětVymazat
  9. Chubby lips mám také, v odstínu 02 Kiss Kiss a vesměs na něj sedí to, co jsi popsala právě u svého odstínu. Škoda ta výdrž, mohla by být malinko delší.

    OdpovědětVymazat
  10. Ten vanilkovej balzám musím mít! miluju vůni vanilky :)

    eL

    OdpovědětVymazat
  11. Ten vanilkový balzám mě mrzí, ale neměla jsem před Vánoci čas, snad ho ještě někde seženu a řasenku jsem ještě nezkoušela, ale vypadá dobře.
    Beauty by K.

    OdpovědětVymazat
  12. Vůni vanilky miluju, stejně tak jako balzámy od YR. Bio péči bych ráda vyzkoušela :)
    Meet My Lovely World
    Giveaway ♥

    OdpovědětVymazat
  13. Na ty chubby lips od GS už koukám pěkně dlouho, ráda bych si nějaký hezký odstín taky pořídila, tak snad časem :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pokud si ho pořídíš, tak doufám, že bude něco na blogu, Peti :)

      Vymazat
  14. Úplně jsi mě nalákala na vanilkový balzámek, miluju vanilkovou vůni! :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  15. Ten Chuby lips musim vyskusat. :) Milujem take textury.
    www.MarinaSays.com

    OdpovědětVymazat
  16. Dlho som váhala, či vyskúšať na mastnú pleť pleťový olej, ale odkedy som vyskúšala, tak už chápem tie ovácie. Mám levanduľový pleťový olej, ktorý používam miesto nočného krému a tiež na odlíčenie očí, som až prekvapená, ako dobre sa s ním odličujú linky.

    OdpovědětVymazat
  17. Já jsem si teď hodně oblíbila věci od YR, které jsem si objednávala před Vánoci, takový Ježíšek ode mě pro mě :)

    OdpovědětVymazat

Děkuju za každý Váš komentář. Dělají mi neskutečnou radost. :)

Blogger Template by DanyČuks