sobota 19. prosince 2015

Christmas Essentials 2015

Krásnou sobotu. :)

V dnešním článku bych vám ráda ukázala pár věcí, bez kterých se tyto Vánoce neobejdu. Moje nezbytnosti zahrnují jak kosmetické věci tak i nekosmetické. Jinak se musím pochlubit, že už konečně mám všechny dárky, včera jsem je balila a musím říct, že jsem v balení dárků strašný loser. Jak jste na to vy s balením dárků?


Začnu nezbytnostmi na mé rty, protože od začátku podzimu jsem balzám na rty nedala z ruky. Mým největším pomocníkem na popraskané rty je lip butter od Labella. Tahle věc je snad to nejlepší, co jsem kdy měla. Jsem moc ráda, že tyto lip buttery můžeme koupit v DM. Já si vybrala verzi vanilla & macadamia, protože vanilce nikdy neodolám. Do vůně jsem se zamilovala okamžitě, protože mi připomíná vůni vanilkových rohlíčků. Na rtech je máslíčko strašně příjemné a přes noc dokáže mé rty krásně zhydratovat, přičemž je mám ráno krásně jemné.
Druhý oblíbenec na rty je Baby lips z vánoční kolekce Winter Delight, já si vybrala červený Sweet Apple. Když jsem je v obchodě viděla, tak jsem věděla, že jeden prostě musím mít už jen kvůli dokonalému vánočnímu balení. Balení je stejně bytelné jako z ostatních edic. Hydratace je skvělá, přirovnala bych ji ke kolekci Electro, možná že je o trochu lepší. Vůně je krásně jablko-skořicová, něco co jsem si po vzhledové stránce také hned zamilovala. Balzámek zabarví rty do jemné červené barvy, což dodává víc vánoční atmosféry.
Moje poslední vánoční nezbytnost na rty je Chubby Lips od Gabrielly Salvete v odstínu 06 Chocolate. Úžasná věc! Je to něco mezi rtěnkou a balzámem na rty. Chubby lips má krásně máslovou konzistenci, díky které nemám rty vysušené, ale naopak krásně hydratované. Jediná věc, která mi vadí, je že Chubby Lips vydrží na rtech stěží dvě hodiny a pak se vytratí.



Mám tu i pár oblíbených laků, které používám speciálně jen v předvánočním období a o Vánocích. Můj nejoblíbenější je červený z Oriflame. Mám ho strašně dlouho a je pravda, že si nepřeji, aby mi došel, protože se mi strašně líbí odstín červené barvy, kterou jsem zatím u žádného laku neviděla. Každý rok jsem na Vánoce volila červený lak v kombinaci se stříbrným. Plánovala jsem si, že letos udělám menší změnu a pořídím si konečně zlatý lak. Nakonec jsem zlatý se třpytkami od Essence vyhrála v giveaway. Takže letos bude změna a mé nehty budou červeno-zlaté. Nakonec tu mám ještě jeden lak nebo spíš top coat Glitter Bomb od Rimmelu v odstínu Midnight Mistletoe. Top coat vypadá krásně na bílých nehtech.



Ruce hydratuji buď krémem Yves Rocher, který má svou specifickou bylinkovou vůni, nebo Eos krémem, který ruce krásně provoní. Oba skvěle hydratují. Speciální péči mám na mé nehty - bio Karité balzám na nehty. Používala jsem ho celý podzim a nedám ho z ruky ani teď, protože od té doby, co ho používám, nemám ani jeden záděr a mé nehty jsou pevnější.



Hydrataci neposkytuji jen mým rukám, ale také celému tělu. Do nedávna jsem používala kokosové tělové mléko Naturalium, ale tento týden jsem dostala od bráchy k narozeninám bio kokosovou péči Čokoláda Saloos a to teď používám pravidelně. Překvapil mě, že ví, že Saloos je moje oblíbená značka. Nejenom to skvěle hydratuje, ale také krásně voní po kokosu a čokoládě.



Něco do koupele tady mám taky. Prosinec je vlastně jediný měsíc, kdy si pravidelně dopřávám horkou vanu s pěnou. Moje tradice je, že si pořádnou vanu dám na Štědrý večer a letos to bude speciálnější, protože jsem si pořídila první "bombu" do koupele, která je dokonale vánoční a voní po perníčkách. Mám tu i sůl do koupele s orientální vůní pačuli a vanilky Balea. Ano už zase vanilka! A ještě nějaké šumivky se třpytkami.



Nakonec jsem si nechala ty nekosmetické věci. Začala bych svíčkami, které pálím každý večer. Moje nejoblíbenější jsou vanilkové z Ikea. A konečně se můžu pyšnit i já aromalampou a vosky Yankee Candle, což je úplná dokonalost. Lampičku jsem dostala na Mikuláše a momentálně je můj nejoblíbenější vosk Christmas Garland s vůní jehličí.



Čajovou nezbytností jsou pro mě vánoční čaje Winter Time, Magic Moments od Teekanne. V obou je něco z Vánoc. Winter Time je víc skořicový. Oba čaje piju z mého sovičkové hrníčku z DM.




Na Mikuláše jsem dostala mé vysněné roztomilé papučky s vánočním motivem, které mi teď dělají společnost po večerech a ráno, díky nim mi není zima na nohy.



 Poslední taková maličkost je dřevěná ozdoba z Kik, kterou mám zavěšenou na skříni.



Z mých vánočních nezbytností je to všechno. Vy mi můžete napsat, jaké jsou vaše nezbytnosti, bez kterých se tyto Vánoce neobejdete. Máte nějakou věc z tohoto článku taky na svém seznamu? :)
Zároveň bych vám chtěla popřát krásnou čtvrtou adventní neděli. Zítra článek nepřidám, protože jedu do Prahy a vrátím se až večer. 
Mějte krásný zbytek soboty!

37 komentářů:

  1. Tak to je super, že dárečky už máš nakoupený i zabalený :) Mám stejnej lak od MissSporty ten stříbrnej, jinak se mi Tvoje laky moc líbí :).
    Ty papučky jsou moc hezký :) Bomba do koupele s perníčkem je super, úplně by mi bylo líto ji použít :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji, Veru. Když jsem ji viděla, tak jsem si taky říkala, že je škoda ji použít, ale teď se toho nemůžu dočkat :D

      Vymazat
  2. Taky letos plánuju červenozlaté nehty :) Moc ráda bych si pořídila aromalampu, tak uvidíme, kdy se k tomu dostanu. Hezký článek :) -L

    OdpovědětVymazat
  3. Včera jsem taky balila dárečky a byla to teda fuška, ale už mám všechny zabalené a nachystané, juch! :) Moc se mi tvé vánoční nezbytnosti líbí, hlavně ty papučky jsou opravdu rozkošné. Taky pálím YC vosky. Saloos kokos s čokoládou je snad nejlepší kosmetická věc, kterou jsem kdy měla, koupila jsem ji letos jako dárek ostatním, aby se taky nabažili. Ruce mažu taky YR krémem, tenhle, co máš, jsem už dopotřebovala, mám ale podobný ještě jeden, tak ten nosím v kabelce. Užij si výlet do Prahy :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to je skvělé, že dárečky máš taky zabalené. A jaké je tvůj oblíbený vosk na vánoční období? :) A děkuji moc!

      Vymazat
  4. jaké značky je bomba do koupele? Vypadá skvěle ostatně jako všechny věci. Máme podobné vánoční nezbytnosti :-) Dárečky mám zabalené z 98%

    OdpovědětVymazat
  5. Hezký článek, také přežívám na čajíkách a kosmetice, která je extra hydratační v zimě jsem jak sušenka:/:D Krém od Yves Rocher jsem dostala minulý rok k Vánocům, moc krásně voněl cítila jsem z něho vždycky med:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji, Deni :) V zimě jsem taky strašná sušenka a právě výrobky od Saloos mi hodně pomáhají :)

      Vymazat
  6. Já dnes plánovala taky balit dárky, ale při tom plánování jsem usnula :-) Tak nevím....zítra je taky den.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To máš pravdu, i kdyby jsi to balila 23. tak by to nikomu nemělo vadit :)

      Vymazat
  7. Čauko Markétko, hned v úvodu - skvělý článek! :) Při pohledu na první fotku mně hned napadlo, že ten čaj máme taky a je vážně skvělý. A ta vanilková svíčka z Ikea mi strašně vůní připomíná vánoční oplatky! No a co se týče aroma lampy, tak tu si plánuji pořádit už šíleně dlouho, ale pořád nic -_- jsem v tomhle děsná :D A abych nezapomněla, alespoň takhle přeji všechno nejlepší k narozeninám, hodně úspěchů v životě a s blogem, který tak ráda čtu :) ♥

    SweetElis

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc moc moc děkuji, Eli ♥ Hele mně taky dlouho trvalo než jsem si lampu pořídila a pak jsem řekla, že bych ji ráda dostala, protože sama bych se k tomu asi nedokopala :D

      Vymazat
    2. Nejspíš to budu muset taky takhle udělat, jinak se jí nikdy nedožiju! :D :D

      Vymazat
  8. Moc se i líbí tvůj minimalistická vzhled blogu :) Já v zimě nejraději používám Carmex, jinak nehty lakuju na podzim a v zimě moc ráda, ale teď jsem si v práci jeden nehet ošklivě urazila, takže tento rok to musím nějak oželit. balzám od Saloosu jse měla, ale nějak mě neoslovil, moc jsem ho nepoužívala a nakonec jsem ho musela vyhodit, protože mi prošel :D jinak svíčky, čaje a papučky jsou nezbytností :)
    http://lovelylady6.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji moc! Carmex jsem používala minulou zimu, teď mi nějak vadí :/

      Vymazat
  9. Odstiny laku jsou super. Ja ted palim vosky YC a jsem s nimi hrozne moc spokojena.

    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk/2015/12/giveaway-4.html

    OdpovědětVymazat
  10. Já stále ještě nemám všechny dárky haha.. to jsem celá já ale do čtvrtka to určitě stihnu.. Balení dárků mě osobně dost baví, jsem zvaklá je různě zdobit, tvořit na nich vjejířky apod. krávovinky :-) . Balzámy na rty u mě nejsou nutností protože mám rty relativně dobré a snad nikdy mi nepraskaly ale občas si je namažu, líbí se mi že k nám do ČR konečně dorazily alespoň nějaké balzámy v kelímku. Před rokem nebo dvěma to byl velký problém sehnat a to i Praze. Bomba do koupele se mi líbí, ještě k tomu s perníčky hmm. Vánoce trávím válením se v posteli s upíjením čajíčku, chodím na brigádu. Mám v plánu vytvořit si ještě nějakou dekoraci, hrozně mě to baví ale ten nepořádek potom všude.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To nevadí, ještě pořád máš relativně dost času :D Hlavně se tím zbytečně nestresuj a užívej si vánoční čas :)

      Vymazat
  11. Bomba do koupelen vypadá skvěle :-) Taky se mi líbí dřevěná dekorace. Samozřejmě gratuluji k zabalení dárku ;-)

    OdpovědětVymazat
  12. Jé, Peggie, to jsou super věcičky! Já taky miluju ten Baby Lips, z vánoční kolekce je nejlepší! Ty bačkůrky jsou děsně roztomilé, já teď chodím jen v teplých ponožkách :D. Ty čaje taky miluju, nejvíc Magic Moments. Dokonce mám, Peggie, i ten GS Lip Butter! Strašně jsem ho chtěla, protože se mi u tebe líbil, a tak jsem ráda, že si ho mamka koupila a můžu si ho půjčovat :). Wau, ten lak od Rimmelu je naprosto úžasný! A jak jsem ti psala, že se mi líbí ten vosk s vůní jehličí, tak jsem bohužel nenašla. No neva, koupila jsem si jiný, ale stejňak budu pořád hledat. Já jsem se do nich úplně zamilovala. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to je super, že máš ten lip butter. Co na něj říkáš?

      Vymazat
    2. Je skvělý, zvlášť ta barva. Mám podle mě stejnou jako ty, ale nejsem si tak jistá. Je úžasná, taková ta "moje rty, ale lepší". :)

      Vymazat
  13. Prosím, prosím, kdy jsi kupovala glitterový lak od Rimmelu? Mám takový pocit, že ho ve svém životě nutně potřebuji a velmi mě zklame, pokud už v drogerkách není! Zjistila jsem totiž, že glitter na nehtech je skvělá věc, protože na nich drží věky! :D

    www.infinitetreasure.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Sehnala jsem ho v létě ve výprodeji v Rossmannu, takže už asi nebude :(

      Vymazat
  14. Tak to je úplně strašně moc krásný předvánoční článek! :) Úplně jsi mě naladila na vánoční atmosféru! ♥
    P.S. Všechno nejlepší a nejkrásnější k narozeninám! :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  15. Zrovna dnes jsem balila dárky! Hned jak skončil hokej, zasedla jsem ke koledám a začala balit. Miluji to! :)
    Yankee Candle voní strašně krásně, ale ta cena. :O No, někdy jim taky propadnu a nakonec si je koupím. Už jsem o tom přemýšlela loni ve Vídni, ale pak jsem couvla.. nakonec bych ale koupi nelitovala. A vanilková svíčka z Ikei mi vůbec neprovoní pokoj, nevím proč. Byla jsem z ní hodně zklamaná. :( Radši kupuji tu jahodou, ta nádherně voní!
    Jinak čaj Winter Moments jsem si koupila zrovna v pátek a jsem na něj moc zvědavá, zatím jsem ho neochutnala. Každopádně moc krásně voní!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já vím no. :D Cena mě taky celkem odrazuje, ale obvykle je každý měsíc nějaká vůně měsíce, myslím, že jsou dvě a ty tě vždy vyjdou levněji, takže třeba ten vosk není zase tak drahý. Tu jahodovou mám taky, ale moc ji nemusím :D

      Vymazat
  16. Mám to máslo Labello a je fajn, jen ta vůně mi ze začátku moc nesedla, něco mi v ní vadilo. Ale už jsem si zvykla :) Krém na ruce YR jsem taky měla a byla jsem spokojená :) A chtěla bych očichat ten vosk, vypadá pěkně :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mně právě vonělo hned ze začátku :) S krémem jsem taky spokojená.

      Vymazat

Děkuju za každý Váš komentář. Dělají mi neskutečnou radost. :)

Blogger Template by DanyČuks