neděle 15. listopadu 2015

Rimmel London | Wonder'full Wake Me Up

Krásnou neděli. :)

Pravidelně sleduji díky internetu, jaké novinky pro nás kosmetické firmy chystají. Toto léto se to novinkami jen hemžilo a bylo by divné, kdyby mě nic nezaujalo. Mimo jiné to byla právě okurková řasenka od Rimmel London, která mi padla do oka. Ano, i mě okurkové šílenství postihlo. Už ji mám nějaký pátek, a proto vám můžu říct, jak tahle řasenka obstála u mě.



Poprvé jsem ji zahlédla na internetu a celkem mě zaujala, především díky svému vzhledu. Krásný zelený lesklý obal a oranžový nápis. Tohle se Rimmelu povedlo. Když začala pronikat mezi blogerky, každá vyzdvihovala její okurkovou vůni, což mě zaujalo ještě víc. Každopádně když jsem ji viděla v drogerii a čichla si k ní, byla jsem zklamaná. Asi jsem čekala nějakou jinou okurkovou vůni nebo já nevím. Tohle je taková chemická okurková vůně, typická pro kosmetické výrobky. Když přeskočím její specifickou vůni, tak další věc, která mě na ní zaujala, je kartáček připomínající přesýpací hodiny. Zrovna kartáček byl jeden z důvodů, proč jsem si tuhle řasenku pořídila. Kartáček mi přišel podobný tomu jako má moje oblíbená řasenka Sexy Pulp. Z toho jsem vyvodila, že by mi tahle řasenka i přes její specifickou vůni mohla sedět.

Řasenku seženete ve dvou verzích - 001 Black, 003 Extreme Black. Já si pořídila verzi 001 na Parfums.cz za 130 Kč.




Popis výrobce

Řasenka dodá tvým očím široce otevřený pohled, jako bys ucítila příval energie přímo na svých řasách. Díky exkluzivnímu složení s provitamínem B5, vitamínem E a výtažkem z okurky budou tvé řasy senzační po celý den. Pin Up kartáček zachytí a zvýrazní každou řasu - ty jsou fantasticky objemné, natočené a pružné od kořínků až ke konečkům a bez žmolků. Řasenka je vhodná i pro citlivé oči.


Můj názor

Obal jsem už chválila, ale udělám to znovu. Obal řasenky se mi moc líbí a musím uznat, že se Rimmelu povedl. Krásné hladké metalické zelené "twisted" balení, které má každá Wonder'full řasenka, doplněné oranžovým nápisem. Díky svému obalu je nepřehlédnutelná, jak v obchodě, tak i v mé kosmetické taštičce.



Samotný odstavec věnuji i vůni. Půlka tuhle vůni miluje a půlka ji nesnáší. Pak jsem tady já. Vůně mě neoslnila, ze začátku mi vadila, ale po té jsem si zvykla a momentálně už s ní nemám problém. Každopádně musím říct, že i vůně se povedla, protože která jiná řasenka voní po okurkách? Nevadilo by mi, kdyby si ostatní firmy vzaly inspiraci a objevily se další řasenky se specifickou vůní. Já bych třeba uvítala vanilku.



Pin Up kartáček mi celkem vyhovuje. Mně se s ním manipuluje dobře. Každopádně není tak dobrý jako ten, který má řasenka Sexy Pulp Yves Rocher. Někdy mě štve, protože slepí řasy. Někdy ho mám ráda, protože řasy udělá fajn, ale to si s ním musím vyhrát a věnovat tomu alespoň deset minut. Zrovna dneska jsem tomu věnovala víc času, než přes týden, a z efektu jsem byla mile překvapena. Plusové body mu dávám za to, že není umělý. Mně umělé kartáčky nevadí, ale vím, že některým vadí.



Přejdu k tomu nejhlavnějšímu a to jsou sliby. Řasenka by podle popisu měla řasám dodat objem, natočit a prodloužit je. Zaprvé řasenka podle mě žádný objem řasám nedodá. Ze začátku jsem z ní byla celkem zklamaná, protože mi přišlo, že řasy ani pořádně neprodloužila, každopádně po delším používání jsem si zvykla, naučila jsem se s ní lépe manipulovat a už jdou vytvořit hezké prodloužené řasy, ale pořád to není efekt mrkací panenky, což mi chybí, protože u předchozí řasenky (Maybelinne Colossal Volum' Express) tohle bylo na denním pořádku. Objem pořád chybí. Dokonce se mi někdy ráno stalo, že mi řasenka řasy slepila, což mě vždy dokáže vytočit, protože kdo má rád slepené řasy? Já teda ne. Každopádně oceňuji na řasence, že nedělá žmolky a vydrží celý den.




U mě tahle řasenka obstála tak na 50 %. Z deseti bodů bych jí dala pět. Prostě je to takový průměr. Řasenku snesu, dokážu s ní pracovat, ale že by to byl můj oblíbenec, to se říct nedá. Znovu bych si ji už nepořídila, příště nebudu experimentovat a radši dám přednost mé oblíbené řasence od Maybelline, u které vím, že mi sedí.

Co říkáte na okurkovou řasenku? Líbí se vám její vůně? 

47 komentářů:

  1. Super recenze :) zatím jsem slyšela že si ji hodně lidí chválí, já ji osobně nemám v plánu pořizovat, teď mám zásobu :D
    http://nellylove99.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju, o nic nepřijdeš, když si ji nepořídíš :D :)

      Vymazat
  2. Waaau tie riasy :O :O :O :D :D
    www.leekralova.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  3. Ale rasy udela vazne moc pekne. :)
    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No takové mi udělala poprvé a to bylo asi protože jsem si s tím vyhrála. Sama jsem se divila :D Ale zázrak to není :)

      Vymazat
  4. Z parfums jsem si ji taky chtěla pořídit, protože tam je za opravdu suprovou cenu:) Zatím jsem na ni četla ale jen samé pozitivní recenze, tohle je první jiná, takže díky za jiný pohled na věc :) -L

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na druhou stranu ta cena je super. Díky za komentář. :)

      Vymazat
  5. Já nad ní pořád uvažuju, protože se mi strašně líbí její vůně, ale teda ten efekt mně trochu zklamal. Mimochodem, krásný nový design! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Být tebou, tak si asi vyberu jinou. Třeba nějakou od Maybelline. :) A děkuji moc!

      Vymazat
  6. Vyhrala som ju v GA a vonia teda zaujímavo, len sa mi často odtláča na horné viečko a zlepuje mi riasy :/. Takže sama si ju znovu nekúpim :)

    OdpovědětVymazat
  7. super recenzia :D máš krááásne riasy, požičaj :D :D
    Girl with pink nails

    OdpovědětVymazat
  8. Já mám podobnou s arganovým olejem a jsem spokojená :)

    OdpovědětVymazat
  9. Včera jsem si ji koupila, tak jsem zvědavá. Zaujal mě kartáček ale nejvíce asi ten pěkný obal. Tak uvidím jak obstojí u mě. S řasenkami jinak nemivam problémy a sedí mi většina až na vyjímky.

    OdpovědětVymazat
  10. Coože, takový mega dlouhý řasy? To čučím, hezký :)
    Já zrovna používám řasenku od Rimmelu taky z řady Wonderfull, ale tu s arganovým olejem (má takový bronzový obal) a ta mi dělá moc hezký řasy, že už se mě pár lidí ptalo, jestli je nemám náhodou nalepený

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jojo vím, jakou myslíš. Líbí se mi její kartáček a už jsem ji několikrát měla v košíku, ale pak jsem ji vrátila :D

      Vymazat
  11. O řasence jsem neslyšela, okurková vůně mě nijak neláká. Jinak tvoje recenze je skvělá a opravdu propracovaná. Článek je vážné super :)

    -Ginger

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to mě překvapilo, že jsi o řasence neslyšela :D A děkuji za milý komentář :))

      Vymazat
  12. Wau! To jsou očka. Skvělá recenze! Nezbývá teď nic jiného, než se na ní zajít mrknout :)
    Meet My Lovely World

    OdpovědětVymazat
  13. Osobne súhlasím s tebou. Riasy ti predĺžila, ale vyzerajú naozaj neprirodzene zlepene a až nie veľmi pekne na pohľad. Maybelline má tie najlepšie maskary :)

    Bari Bircak

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Máš pravdu, taky se mi to moc nelíbí, no spíš vůbec :D

      Vymazat
  14. Mně se teda nelíbí už samotný obal řasenky :D ..a že by mi řasenka musela vonět zrovna po okurce se taky říct nedá, takže tahle řasenka se určitě v mé kosmetické taštičce neobjeví.. ;)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to je jasné, každému se líbí něco jiného :)

      Vymazat
  15. Nádherné řasy :-) kartáček by mi i seděl.. připomíná mí seduction codes :-)

    OdpovědětVymazat
  16. Mám ji doma a musím říct, že moje řasy po nanesení vypadají o dost jinak. :D Právě že bych spíše vyzdvihla ten objem, než prodloužení :D Ale hezká recenze. :)

    OdpovědětVymazat
  17. Mám ji od září a přijde mi fajn. :) Kupovala jsem ji spíš jako takovou nouzovku, protože byla zlevněná za dost příznivou cenu, tak jsem po ní sáhla. Nepřijde mi zas tak špatná. Sama za sebe bych ji dala tak 80 %, ale je pravda, že už jsem měla i lepší řasenky. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Není to jedna z těch nejhorších, ale že by byla jedna z těch nejlepší se taky říct nedá :)

      Vymazat
  18. Ale, přesto, že s ní nejsi tak docela spokojená, řasy ti udělala fakt krásné. :-)

    OdpovědětVymazat
  19. Ja mám zelenú farbu veľmi rada a táto riasenka ma teda celkom láka. Keď miniem svoje zásoby (ktoré mám aspoň na rok), tak si ju určite kúpim na vyskúšanie. Inak, máš nádherné riasy! :)
    Owl Heaven

    OdpovědětVymazat
  20. Já když jsem ji uviděla, tak jsem ji také chtěla :) ta vůně a ten kartáček mě prostě dostaly, ale poté co jsem na četla vlnu negativních recenzí, tak jsem se do ní radši nepouštěla a nakonec jsem ráda, že jsem to neudělala :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kéž bych to tak udělala i já a dala přednost jiné řasence :D :)

      Vymazat
  21. Mě se zase naopak ta vůně velmi líbila, ale ten obří kartáček bohužel není nic pro mě :(

    http://styleinphotos.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat

Děkuju za každý Váš komentář. Dělají mi neskutečnou radost. :)

Blogger Template by DanyČuks