sobota 14. listopadu 2015

A co řekne tvá nutella?

Krásný sobotní den, milé čtenářky. :)

Dneska bych se s vámi podělila o jeden nekosmetický tip. Nutella navazuje na úspěšnou kampaň z minulého roku, kdy jste si mohly pojmenovat svou Nutellu. Letos Nutella vymyslela kampaň "A co řekne tvá nutella?", díky které mohou milovníci lískooříškové pomazánky získat své originální balení.



I když mi na facebooku vyjíždělo tolik reklam o této kampani, nějak jsem tomu nevěnovala pozornost. Rozklikla jsem si to až někdy ke konci října, když jsem zjistila, že je to něco podobného jako minulý rok, neváhala jsem. Letos to i Nutella vylepšila, co se týče šancí na etiketu, protože minulý rok jste si to musely samy hlídat a ještě se vlézt do 500 lidí.



Letos to funguje tak, že si na této stránce zadáte dva originální texty svých etiket, moc se mi líbí, že každý má nárok na dvě etikety! Minulý rok to byla jen jedna. Když máte texty napsané, přejdete na další stránku, kde si vyberete, jestli chcete etikety na 350g nebo 600g Nutellu, po té zadáte svou adresu a pak jen čekáte, jestli vaše etikety vyberou. Já byla celkem překvapená, protože jsem se do kampaně registrovala ve čtvrtek večer a hned v pátek ráno mi přišel email, že moje etikety vyhrávají. Takže si myslím, že šance na výhru je vysoká a vyhrát může opravdu každý. Etikety vám zpravidla dorazí domů do 8 dnů.


A co řekne má nutella?



Hned jsem věděla, že si na Nutellu chci nechat napsat název mého blogu, což doma skoro nikdo nechápe. Na druhou jsem zvolila nápis "have a nice day", což je výstižné, krátké a milé. Alespoň mně to tak přijde a dokáže mi to zpříjemnit den. Nesmím zapomenout na důležitou věc, akce trvá od 1.10 do 30.11 2015.


Zúčastnily jste se kampaně? Pokud ano, co jste si na etikety napsaly? :) 

30 komentářů:

  1. Ahoj Marki :) jeden víkend jsem zahlédla tuto reklamu v televizi, tak jsem na tu webovou stránku šla, zvolila jsem si taky 2 názvy a měla jsem štěstí, že mě vylosovali a nálepky už mám taky doma. Já to tedy ale vymýšlela pro druhé :)

    OdpovědětVymazat
  2. tak o tomhle jsem vůbec nevěděla, díky za tip! myslím že to využiju a zkusím udělat kámošce krátké narozeninové přání na nutellu :D
    in another galaxy

    OdpovědětVymazat
  3. Moje dcera minulý týden dostala Nutellu s etiketou: Betynce k 18 :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Tyjo, tak o téhle kampani vůbec nevím, děkuji ti za tip! ..teď už jen vymyslet, co bych si na etikety napsala já a zkusit štěstí :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  5. Kampaň jsem viděla v TV, asi taky zkusím své štěstí :) Děkuju za tip!

    OdpovědětVymazat
  6. My domů Nutellu vůbec nekupujem a ani ji nijak nevyhledávám, takže tohle by pro mě bylo bohužel zbytečné...Určitě je to ale originální a super akce pro milovníky Nutelly :) -L

    OdpovědětVymazat
  7. Ahoj, taky jsemse zúčastnila a vyšlo to. Nechala jsem udělat nápis pro přítele, nejspíš mu to dám jako sladkost k Mikuláši nebo jako drobnost k Vánocům :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to je super, že to vyšlo! Určitě ho to potěší :)

      Vymazat
  8. MŃam Nutella. Asi si na Mikuláša vypýtam aj ja svoju nutellu :)

    Bari Bircak

    OdpovědětVymazat
  9. Moje kámoška miluje nutellu, takže tímto mám vyřešené její narozeniny. :-) Tedy jen ještě musím vymyslet něco vtipného a výstižného, ale je škoda, že se na etiketu nevejde více textu. Myslím, že asi budu muset koupit aspoň 5 nuttell. :-D
    Hezký článek! ♥

    OdpovědětVymazat
  10. minulý rok sme dali tete na vianoce nutellu s jej menom :)

    OdpovědětVymazat
  11. Vyzerá to úplne dokonale! Aj ja rozmýšľam o tom, že toto podniknem, ale nikdy sa k tomu nedokopem. Snažím sa totiž jesť zdravo a nutella mi do môjho jedálničku veľmi nezapadá :D
    http://ankalooksword.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  12. Kampaně jsem se nezúčastnila, ale přemýšlím o tom. Možná by to byl skvělý vánoční dárek, třeba pro kamarádku, která nutellu naprosto zbožňuje. Mně osobně to přijde jako skvělej nápad! :)

    OdpovědětVymazat
  13. Už dávnejšie robila túto "kampaň" nutella a brala prvých 250-tich, ktorí to stihli. Vtedy kto koľko stihol mohol si dať urobiť. Ja som vtedy stihla dve a teraz sa mi podarilo, že ma vyžrebovali dokonca až trikrát a keďže posiela dve nálepky, mám ich doma až šesť :D Keďže veľmi rada počúvam Imagine dragons nesmela takáto etiketa chýbať a sestre som dala urobiť "boxerka" etiketu, pretože boxuje a miluje to :)
    my blog : THE COLORFUL THOUGHTS

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to je super! Já bych si klidně udělala ještě nějaké :D

      Vymazat
  14. Kampane som sa zúčastnila a to dokonca tak, že som v obchodných centrách ponúkala Nutellu a tlačila etikety :) Bola zábava sledovať, čo všetko si ľudia vytlačili :D
    Ja som si tiež pár etikiet vytlačila. Či už pre seba, ale pre kamošky ako darček :)
    Original copy blog

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to jsi měla fajn, kdybych mohla, tak bych se taky zúčastnila. Myslím, že to je originální dárek :)

      Vymazat
  15. Určitě je to super nápad! Jenom škoda, že nejsem zrovna milovník nutelly :D

    SweetElis

    OdpovědětVymazat
  16. dobrý nápad! zkusím se zapojit:) děkuji za tip!
    http://of-goldbook.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat

Děkuju za každý Váš komentář. Dělají mi neskutečnou radost. :)

Blogger Template by DanyČuks