sobota 24. října 2015

Weleda | Citrus Creamy Body Wash

Krásnou sobotu. :)

Po dlouhé době se tady konečně objeví nějaká recenze na sprchový krém. Ráda bych vám představila sprchový krém značky Weleda. Určitě tuhle značky všichni znáte. Je nejen oblíbená u blogerek, ale také velmi známá díky své přírodní kosmetice. Jsem ráda, že jsem tuhle značku vyzkoušela a konečně vám můžu říct můj názor na ni.


Je mi jasné, že tuhle značku určitě znáte, protože se objevuje nejen u hodně blogerek, ale taky třeba v DM. Každopádně bych vám ji ráda přiblížila. Weleda vznikla ve Švýcarsku již v roce 1921 a je tu s námi neustále. Dokonce už v roce 1926 se tato značka pod názvem "Veleda" objevila v tehdejším Československu. Za tu dobu se vypracovala, tak že v současné době zaměstnává přes 2000 lidí a vyrábí několik tisíc druhů léčiv, přes 120 přípravků přírodní kosmetiky a doplňků stravy. Moc se mi líbí, že si firma pěstuje léčivé rostliny ve vlastních zahradách a taky že produkty neobsahují žádné umělé konzervační látky.



Popis výrobce 

Darujte vašemu tělu novou energii a vaši pokožce příjemný zážitek ze sprchování. Tato krémová mycí emulze je vhodná pro ty, kteří se po ránu nemohou snadno dostat do rytmu. Vůně citrónu a pomerančů má skvělé povzbuzující účinky. Jemné cukerné tenzidy šetrně očistí vaši pokožku a sezamový olej ji chrání před vysoušením.



Složení

voda, sezamový olej, cukerný tensid, alkohol, jemný anionický tensid, rostlinný glycerin, karagen, parfém (přírodní éterické oleje), xantan, kyselina mléčná, éterický olej z oplodí citrónu, limonen*, linalool*, citral*

*součást přírodních éterických olejů


Můj názor

Začnu pěkně od začátku, jako vždy obalem. Milovníci zelené barvičky si určitě přijdou na své. Jednoduchý zelený obal, ale přitom žádný kýč. Myslím, že si celkově Weleda dává záležet na svých obalech. V jednoduchosti je krása.



Vůně sprchového krému je naprosto úžasná! Věřím tomu, že byste si ji zamilovaly, teda pokud vám nevadí citrusové vůně. U mě vedou a vyhledávám je především v létě. Každopádně teď taky není k zahození. Bála jsem se, že by vůně mohla být cítit chemií nebo tak, ale vůbec ne. Žádná chemie. Vůně mi připomíná nějakou sladkost, ale za boha si nevzpomenu jakou. Jak píše Weleda, tato vůně má skvělé povzbuzující účinky. Pokud se ráno nemůžete probudit, tak bych vám doporučila ranní sprchu s tímto krémem, který vás zaručeně probudí.

Krémová konzistence není tak hustá, jak jsem předpokládala. Je trošku řidší, ale přesto je příjemná. Celkem mi vadí, že skoro vůbec nepění, ale to se dalo čekat. Každopádně umyje skvěle a ta hydratace! To je taky něco úžasného. Obvykle se po sprše ještě namažete tělovým krémem, ale já když použila tento produkt, nemusela jsem.. Je to takové dvě v jednom. Jedna věc mi strašně vadí a to, že strašně rychle tento krém ubývá, ale to je bohužel moje chyba.



Celkově jsem z tohoto výrobku nadšená. Weleda je super značka a já bych od ní ráda zkusila plno dalších věcí. Jen mě odrazuje cena výrobků. Každopádně pokud chceme kvalitu, musíme si připlatit. Tahle cena produktů opravdu odpovídá jejich kvalitě.


Shrnutí
+ veselé balení
+ povzbuzující vůně
+ skvělá hydratace
- cena
- rychle ubývá


Na závěr bych poděkovala Parfums.cz za poskytnutí výrobku k recenzi. Na jejich stránce tento sprchový gel můžete zakoupit za 202 Kč.


Co vy a Weleda? Vyzkoušely jste od nich nějaký produkt? Pokud ano, můžete mi napsat, jak vám sedl. :)

20 komentářů:

  1. Markétko, já jsem ještě od Weledy neměla nikdy nic, jen jednou v DM boxu byl weleda vzoreček sprchový gel, ale ten byl pánský, tak ho dostal přítel :(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to je škoda, snad ji jednou taky zkusíš, protože to stojí za to! :)

      Vymazat
  2. Citronová vůně není nic nad čím bych se rozplývala ale s jinou vůní bych ho ráda vyzkoušela. Cena je sice vysoká a nejspíš odpovídá šetrnějšímu obsahu . Jinak od Weledy jsem nikdy nic neměla, nevím proč ale nikdy jsem se nad touto značkou nepozastavila.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je škoda, protože Weleda má dobrou a kvalitní kosmetiku :)

      Vymazat
  3. Zrovna nad touhle značkou jsem včera stála a přemýšlela, jestli něco vyzkoušet, ale nakonec mě přeci jen odradila ta cena.. opravdu se mi zdá příliš vysoká :(

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je škoda :( Věřím tomu, že bys s ní byla spokojená!

      Vymazat
  4. Od Weledy mám ráda spíše krémy. Sprcháče jsou pro mě předražené, i když věřím že krásně voní, myjí, hydratují atd. Zkrátka od sprcháčů mám nízké očekávání a stačí mi lahvička za 30kč

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nějaký jejich krém bych taky ráda vyzkoušela.

      Vymazat
    2. Ty sprcháče jsou opravdu celkem drahé... Na druhou stranu já mám sprcháčů velmi malou spotřebu, kvůli své suché kůži je nemůžu používat moc často. Třeba teď mám sprchový olej od Saloos, stál asi 100 Kč. No, mám ho už skoto tři měsíce a pryč mám teprve třetinu, a to s ním v poslední době moc nešetřím :D. Takže u mě se to asi docela vyplatí, ale pokud někdo sprcháče používá často a ve větším množství, je to opravdu dost nevýhodné a finančně náročné...

      Vymazat
    3. Sprchový olej Saloos mám doma taky. Mám ho od března a pořád mám ještě půlku balení, ale je pravda, že ho tak často nepoužívám...

      Vymazat
  5. Já Weledu miluju! Podle mě je co do kvality mnohem výš než třeba Lavera. Vyzkoušela jsem zatím jen pár věcí, právě kvůli ceně. Ale na druhou stranu tu cenu i chápu vzhledem ke kvalitě výrobků. Zrovna mám v plánu si tento sprchový krém koupit, akorát mandlový. V dm je totiž sleva na 169 Kč a navíc teď v nové slevové dm knížce je sleva 25 % na výrobky z mandlové řady, takže buď teda zkusím ten sprchový krém, nebo něco jiného, ale asi půjdu do toho krému :). Zkusila jsem už rakytníkové tělové mléko (boží! Voní jako mandarinky!), pak krém Skin Food (na ten mám teď recenzi na blogu) a teď zkouším měsíčkový kojenecký krém a recenze je taky v plánu :).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Něco z jejich mandlové řady bych taky ráda zkusila a hodně mě láká jejich balzám na rty!

      Vymazat
  6. Vyzerá to fakt skvelo! Milujem zelenú farbu a ešte keĎ to má takú energickú citrusovú vôňu... Niečo podobné som mala z DM, Balea asi pred rokom alebo tak a presne to malo to isté negatívum - rýchlo to ubúdalo! :D tá vôňa bola proste úplne omamná a aaaaaw :3
    Vii, http://with-love-vii.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  7. Jojo, jejich Citrus vůně je moc fajn, ale prostě ta cena... za sprcháč... :-( Asi mám největšího favorita pořád ve své milované A-Dermě, ta stojí sice o trochu víc, ale je božská, na ekzém.

    OdpovědětVymazat
  8. Ja momentálne rozmýšľam nad pleťovým krémom "Coldcream" a sprchový krém by som tiež veľmi rada vyskúšala...
    GIVEAWAY: Balea, Essence & Freeman

    OdpovědětVymazat
  9. Skvělý článek! Miluji Weledu. :)

    OdpovědětVymazat

Děkuju za každý Váš komentář. Dělají mi neskutečnou radost. :)

Blogger Template by DanyČuks