pátek 9. října 2015

Unboxing | Mary Kay Sheer Dimensions Powder & Kabuki Brush

Krásný pátek, milé čtenářky. :)

Nedávno jsem zkusila štěstí a zúčastnila se výzvy Mary Kay, která probíhala na portálu Blogerky.cz. Nevím, jak se to stalo, ale do výzvy jsem byla vybrána, za což jsem moc ráda a portálu Blogerky.cz moc děkuji. Balíček mi přišel teprve ve středu, ale já se k němu dostala až dnes. Jelikož jsem se k produktu dostala teprve dnes, tak se s vámi aspoň podělím o mé první dojmy. Se značkou nemám žádné zkušenosti, a proto jsem ráda, že můžu vyzkoušet něco nového.



Balíček přišel klasicky v bílé bublinkové obálce. Fotku nemám, protože jsem se na rozbalování balíčku vrhla hned, když jsem přijela domů. Obálka není tak zajímavá, jako to co balíček obsahuje, takže to vůbec nevadí. V balíčku na mě čekal Sheer Dimensions pudr a malý kabuki štětec.



Pudr Sheer Dimensions je k dostání ve čtyřech variantách - Chiffon, Pearls, Lace a Ribbon. Blogerky, které byly do výzvy vybrány, si mohly vybrat odstín, jaký chtějí. Zrovna výběr odstínu byl pro mě velkým oříškem. Musím říct, že jsem odstín vybírala fakt dlouho a ještě jsem se ptala kamarádek okolo, aby mi poradily, protože já se nemohla rozhodnout. Dlouho jsem se rozmýšlela mezi odstínem Chiffon nebo Ribbon a nakonec zvítězil Ribbon, možná díky svému dokonalému vzhledu.



Pudr má za úkol vaši pleť nádherně rozjasnit a dodat jí svěžest. Průzračná barva zanechá pleť krásně hladkou a zmírní viditelnost vrásek. Prostě skvělá tečka za kompletním make-upem.



Balení je asi to, co vás nejvíc na tomto produktu zaujme, teda aspoň u mě to tak bylo. Mary Kay se design opravdu povedl a já mu nemám co vytknout. Je to dokonalost sama o sobě, jak krásná krabička, tak obal pudru. Nikdy v životě jsem nedostala nic hezčího a tak luxusního jako právě pudr Mary Kay. Dokonce jsem se rozplývala i nad krabičkou, kterou asi jen tak nevyhodím.



S obsahem už to bude trochu těžší, protože vám na něj můžu zatím říct jen mé první dojmy, jelikož jsem se k němu dostala až dnes. Každopádně nic negativního to nebude, jsem z něj moc nadšená. Především z krásného obalu, který je z pevného plastu, a z reliéfu mašle, který je tak roztomilý. Možná, že je to otravné, ale já si prostě potrpím na takové detaily. Pigmentace je střední, což mi vůbec nevadí a dokonce jsem za to ráda, protože to aspoň s pudrem nepřeženu a nebudu vypadat jako Marfuška.



Pudr by se měl aplikovat na lícní kosti, čelo, spánky, bradu, krk a dekolt, ale celkem se toho bojím. Pro mě je to spíš tvářenka než pudr. Každopádně jsem teď zkusila aplikovat pudr na celý obličej a špatně to vůbec nevypadá. Bála jsem se, že budu celá růžová, ale ne. Růžová na pleti skoro vůbec nejde vidět, pudr pleť krásně prozáří. Jen mě zajímá, jak je na tom s výdrží.



V balíčku na mě ještě čekal malý kabuki štětec, který má přírodní štětiny, což znamená, že z něj budou vypadávat, ale to tak u těchto štětců bývá. Jinak je krásně jemňoučký a díky jeho velikosti je vhodný na cestování. Jsem moc ráda, že se ke mně dostal, protože takového mrňouska jsem potřebovala.



Celkově jsem z obou produktů moc nadšená. Jsem ráda, že jsem tuhle značku mohla vyzkoušet a portálu Blogerky.cz ještě jednou moc děkuji!
Až budu mít pudr víc otestovaný, tak se o něm určitě na blogu zmíním.

Zaujal vás tento produkt? Máte zkušenost se značkou Mary Kay? :)

24 komentářů:

  1. Vyzerajú krásne :) S Mary Kay veľmi skúsenosti nemám, ale počula som na ňu samé pozitívne reakcie :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky, tak třeba budeš mít taky možnost ji zkusit :)

      Vymazat
  2. Krásné fotečky a moc pěkně napsané :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Pěkný článek :) se značkou Mary Kay nemám žádné zkušenosti :)

    Nikys beauty blog

    OdpovědětVymazat
  4. Jůů, tak to jsi měla štěstí! :) Pudr má nádherné balení, až by mi ho bylo líto používat :D

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No sama jsem se divila :D To máš pravdu, momentálně si ho vystavuji na poličce :)

      Vymazat
  5. Oba produkty jsou krásné! Jǎ bohužel zatím žádné zkušenosti s kosmetikou od Mary Kay nenám..

    Nela z Beauty Charm
    GIVEAWAY - O krásné šperky

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji! To je škoda, ale třeba jednou takovou nabídku dostaneš také :))

      Vymazat
  6. Ten pudr vypadá opravdu nádherně. Jen ta barva na mě opravdu nepůsobí moc jako pudr :D

    http://deathless-ginger-wight.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji, to je pravda. Pro mě je to tvářenka :D :)

      Vymazat
  7. Super článek, tvářenka je super a ten design je roztomilý:), ten štětec podle mne jako nouzovka OK, ale jinak podle mě není dobrý.

    www.be-impressive.cz

    OdpovědětVymazat
  8. Odstín je to hodně pěkný :) Můžeš Markétko mrknout ke mně, jaký jsem si vybrala já

    OdpovědětVymazat
  9. tak to je nádherná barva tvářenky :)

    OdpovědětVymazat
  10. oba produkty vyzeraju krasne, mary kay ma nikdy nezaujal, ale ich produkty su zaujimave :)

    www.leekralova.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  11. Haha, tu krabičku jsem taky nedokázala vyhodit. :D Skvělá recenze a ta mašlička...❤

    OdpovědětVymazat

Děkuju za každý Váš komentář. Dělají mi neskutečnou radost. :)

Blogger Template by DanyČuks