neděle 11. října 2015

Naturalium | Coconut Body Lotion

Krásnou neděli. :)

Od jisté doby miluji vůni kokosu a snažím se ji ve všem vyhledávat. Byly časy, kdy jsem se této vůni vyhýbala obloukem, ale to už je dávno pryč. Kokosová vůně u mě vede, a proto vám v dnešním článku ukážu jeden z kokosových zázraků, který vlastním. Díky této vůni si budete moct v těchto chladných dnech opět připomenout pláž, moře a teplo.



Vsadím se, že jste něco málo o značce Naturalium určitě slyšely, protože se jejich produkty často objevují u spousty blogerek, ani já nejsem výjimkou. Koho by nelákalo už jenom to balení, na kterém je napsáno "Body to eat"? Možná, že se najde některá z vás, kterou by to nenadchlo, ale já to nejsem. Jak jsem už několikrát zmiňovala, kokosová vůně je jedna z mých oblíbených, a proto používání tohoto tělové mléka je pro mě radost.



Naturalium nemá v nabídce jen kokosové tělové mléko, jejich nabídka je hodně obsáhlá. Zahrnuje sprchové gely, šampony s kondicionérem, tělové spreje a samozřejmě tělová mléka. Pokud fandíte ovocným vůním, tak si každá z vás najde svého favorita. Je libo mango, jablko, meloun, broskev, malina či již zmiňovaný kokos?

Nesmím zapomenout zmínit, že Naturalium je španělská značka, která vyrábí ovocnou přírodní tělovou kosmetiku bez parabenů, barviv, ftalátů. Díky vitamínům E a B5 je pokožka dokonale vyživená.



Tělové mléko můžete zakoupit na Parfums.cz za 149 Kč.


Složení




Můj názor

Zmiňovala jsem už jednou, že mě tento výrobek zaujal hlavně díky svému jednoduchému a přitom krásnému balení. Moc se mi líbí praktické balení s obrázkem kokosu a jednoduchým písmem. Je pravda, že tohle balení vypadá moc dobře, každopádně už není tak moc praktické na cestování, což mi trochu vadí, protože ho kvůli tomu mám doma a mažu se s ním jen o víkendu. Každopádně bych si možná mohla pořídit druhé balení, které bych měla jen na intru. Nesmím zapomenout vyzdvihnout skvělý dávkovač v podobě pumpičky, který mi naprosto vyhovuje. Je opravdu skvělé, že nemusím namazanýma rukama osahávat celou lahvičku.



Vůně mléka je naprosto dokonalá. Bála jsem se, že z ní bude cítit chemie, ale vůbec ne. Vůně je krásně kokosová, skoro jako čerstvý kokos. Po natření mám krásně provoněnou pokožku, vůni cítím i na druhý den, ale už není tak moc intenzivní.



Konzistence mléka není příliš hutná ani tekutá. Prostě taková zlatá střední cesta. Skvěle se roztírá a moc se mi líbí, že se mléko rychle vsakuje do pokožky. Co se týče hydratačních schopností, tak jsem s ním spokojená. Hydratuje na jedničku. Nejčastěji mléko používám po holení, vždy mám na druhý den krásně jemné nohy. Celkově při pravidelném používání je moje pokožka vyživená a hezky hydratovaná. Za tohle jsem taky moc ráda, protože si na to na podzim a v zimě celkem dost potrpím.



Za sebe bych vám tohle tělové mléko bez výčitek doporučila. Cena za 370 ml není vůbec vysoká, ba naopak. 149 Kč je podle mě super cena za tak velké balení, které dlouho vydrží. Skvěle hydratuje a ještě k tomu krásně provoní vaši pokožku. S tímto mlékem budete k nakousnutí! Tuhle značku jsem si zamilovala a už teď plánuji, že si pořídím další jejich produkt.



Jelikož se blíží Vánoce, tak si myslím, že zrovna tohle tělové mléko nebo jiný produkt od Naturalium je skvělý dárek pod stromeček třeba pro mamku nebo pro kamarádku. Myslím, že by někomu určitě udělalo radost, kdyby dostal tělové mléko a tělový sprej k tomu. Navíc všechny výrobky jsou cenově dostupné.


Shrnutí
+ krásné balení
+ příjemná kokosová vůně
+ hydratace na jedničku
+ cena
+- velké balení

Znáte značku Naturalium? Jaké tělové mléko momentálně používáte? :)

29 komentářů:

  1. O tomto mléku jsem již slyšela a přemýšlím o koupi, jelikož miluji vše co má kokosovou vůni :)

    Nela z Beauty Charm
    GIVEAWAY - O krásné šperky

    OdpovědětVymazat
  2. Hoci kokos mám rada, tak kokosové vône v kozmetike veľmi nevyhľadávam.
    ❀kaviareň❀

    OdpovědětVymazat
  3. Vypadá to skvěle! :3 Miluji kokosovou vůni, jen jednou (myslím) jsem měla něco s kokosem a to byl sprchový gel z Tesca :D
    A ano, učím se norsky. Vím, že ty se učíš španělsky, už jsem se tě předtím myslím ptala, jestli mě ji naučíš :3 :D

    Měj se v lásce,
    Janet ( http://janetsonrisa.blogspot.com/ )

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji, kokosový sprchový gel musel být určitě úžasný :) Jojo, už si vzpomínám :D

      Vymazat
  4. S touhle značkou se poslední dobou roztrhl pytel :) Zrovna tenhle produkt vypadá vážne super až na tu vůni kokosu, kterou já bohužel ráda opravdu nemám :/

    SweetElis

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je pravda, ale tak nemají v nabídce jen kokosovou vůni :)

      Vymazat
  5. Zrovna mi došlo mé oblíbené mléko taky kokosové od Ziaji a hledám nové, tak určitě mrknu na tohle. :)

    OdpovědětVymazat
  6. kokosovou vůni miluji, ale občas se mi z ní už zvedá žaludek, je hodně sladká, takže např. kokosový olej už si na vlasy dávat nemůžu... :D :) je mi pak z toho dva dny špatně :)

    Od této značky mám sprchový gel (merunkový, broskvový?) nejsem si jistá, koupil mi ho přítel před nějakou dobu na nějakém kosmetickém veletrhu a musím říct, že voní krásně :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To znám, ale zrovna kokosový olej je můj favorit, co se týče vůně :D Sprchový gel bych od této značky taky ráda zkusila :)

      Vymazat
  7. Super článek a tip :) Já kokosovou vůni miluji :)

    OdpovědětVymazat
  8. Produkty s pumpičkou mám hodně ráda, zrovna mám teď hydratační mléko od Neutrogeny taky s pumpičkou a když je to balení tak praktický, tak ani to mazání neflákám :).
    Kokos miluju hlavně v jídle :D
    Jinak nabídku těchto produktů už jsem si taky na nějakém e-shopu prohlížela

    OdpovědětVymazat
  9. Miluji kokosovou vůni. :D Myslím, že bych měla co dělat, abych ho nesnědla :D
    NLlifestyle

    OdpovědětVymazat
  10. Nadšení pro kokos chápu :D Já zase miluju vůni passion fruit a manga !
    LENNY MALI i DANMARK

    OdpovědětVymazat
  11. určite si ho kúpim, keď spotrebujem aspoň polovicu tých čo mám :)) inak ťa celkom nechápem ako môžeš telové mlieko brať z intráku domov a potom zase naopak, určite si kúp dva :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No nedělám to tak, udělala jsem to jen jednou, protože jsem ho potřebovala převést z intru domů :D prostě si budu muset koupit ještě jedno.

      Vymazat
  12. My máme kokosové tělové mléko doma v takové velké pixle, ale tuším, že to není od této značky. :D
    Vůni kokosu mám moc ráda :3
    DENYII

    OdpovědětVymazat
  13. Nevím proč, ale úplně jsem si vybavila vůni kokosu! :D :)

    OdpovědětVymazat
  14. Kokos? Jedním slovem - mňam! Mohla bych s ním jíst jakékoliv výrobky, kupovat jakoukoliv kosmetiku.. no prostě ho mám taky moc v oblibě! :)

    OdpovědětVymazat
  15. Já vždycky milovala vůni kokosu, ale poslední dobou mě to maličko opouští.. I když jsem včera málem hodila do košíčku kokosový balzám na rty od Yves Rocher :-D ... Jinak mám ráda také kokosový šampon od Baley.. a taky kokosové mléko a čerstvý kokos, který si za chvilku pojedu koupit :-D Už mám na něj asi týden chuť a doufám, že už ho v obchodech budou mít :-D
    Skills of Art

    OdpovědětVymazat

Děkuju za každý Váš komentář. Dělají mi neskutečnou radost. :)

Blogger Template by DanyČuks