čtvrtek 29. října 2015

Nails | My Favourite #3 Fall Nail Polishes

Krásný den. :)

V dnešním článku bych vám ráda ukázala moje tři top laky za tento podzim, které mám na nehtech pořád. Od minulého roku se změnilo dost věcí. Třeba taky to, že si potrpím na podzimní barvičky, což jsem nikdy tak neřešila jako tento rok. Také jsem si zamilovala tmavé barvy, bez kterých bych si podzim nedokázala představit. Je libo tmavě červená? Zrovna tmavě červený lak jsem nikdy nevyhledávala, ale letos to byla první věc, po které jsem v drogérii pátrala.




Když zrovna nemám na nehtech tmavě červený lak, tak nosím tmavě růžovou. Tento lak od Astoru v odstínu Happy-Go-Lucky jste u mě už několikrát viděly. Musím ho zase zmínit i v tomto podzimním článku, protože ho mám ráda a je to jeden z mých oblíbenců. Nosila jsem ho v létě, nosím ho i na podzim. Zatím jsem ho neměla na nehtech deset dní, protože si vždy po týdnu lak dám dolů a zase dám jiný, ale zrovna tento lak vydrží s klidem těch sedm dní, aniž by se loupal. Dobře kryje už při první vrstvě, ale já však nanáším ze zvyku dvě vrstvy. I když dám ty dvě vrstvy, schne poměrně rychle, což je super, protože nemám ráda laky, které schnou celý den. Co ještě na tomto laku miluji? Sehnala jsem ho ve výprodejovém košíku za 30 kaček, což je skvělá cena. Každopádně mám v plánu si z této řady pořídit další laky a že neuhádnete v jaké barvě...




Zkoušely jste nějaký lak z nové kolekce Yves Rocher? Tyto laky firma uvedla na trh někdy začátkem června, teď si nejsem jistá. Já pořád kolem nich chodila, až jsem si jeden na začátku září koupila. Jejich stálá cena je 100 Kč, ale s nějakou slevou je seženete levněji, třeba jako já za 60 Kč. Naschvál jsem si vybrala burgundy odstín přesněji Pivoine nacré, protože jsem myslela na to, jak krásně bude ladit k podzimu. V laku jsou i malé třpytky, které ve finále vytvoří krásný efekt na nehtech. Lak kryje dobře už při první vrstvě, podobně jako ten od Astoru, ale já stejně nanáším dvě vrstvy. Nesmím zapomenout zmínit jeho plochý štěteček, s kterým se lak výrobně nanáší. S výdrží je na tom podobně jako lak od Astoru. Bez problémů vydrží na nehtech pět dní. Akorát mi vadí, že jde špatně odlakovat kvůli třpytkám. Každopádně i tak je tento lak mým velkým podzimním favoritem. Tyhle laky se Yves Rocher povedly!




Poslední podzimní lak, který tu dneska mám, je snad můj nejoblíbenější. Mám ho teprve pár dní, ale i přesto to byla láska na první pohled. Tmavě červená je moje nejvíc must-have barvička, co se nehtů týče. Vsadila jsem na lak od Rimmel London v odstínu Rapid Ruby, který stojí kolem 50 Kč. Opět, jako tomu bylo u dvou předchozích laků, je krycí schopnost skvělá. Stačila by klidně i jedna vrstva, ale já nanáším ze zvyku dvě. Dokonce poměrně rychle schne, což mě hodně překvapilo, protože mám doma dva jiné laky od Rimmelu a ty neschnou zas tak rychle. Štěteček je plochý, což mi vyhovuje, každopádně mi vadí, že je větší, což při mojí nešikovnosti vždy zapříčiní to, že je lak i na kůžičce kolem nehtů. S výdrží je na tom stejně jako dva předchozí laky. Nejméně pět dní, bez toho aniž by se začal loupat, což je super.




Za sebe bych vám všechny tři laky doporučila. Všechny tři mají dobrou krycí schopnost, poměrně rychle schnou a vydrží sedm dní.




Jaký je váš oblíbený podzimní lak na nehty? Máte rády tmavé barvičky? :)

32 komentářů:

  1. Super recenze Marky. :) Laky od Astoru miluji, toho sis asi už všimla. Od Rimmelu mám z této řady také jeden lak, ale světle růžový a jsem s ním velmi spokojená. No a od Yves Rocher jsem si kdysi koupila nějaký kondicionér na vlasy a dopadlo to naprosto katastrofálně, takže té značce už nevěřím a vůbec mě neláká od nich cokoliv kupovat. :/ :) Ale odstín laku je to pěkný.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vlastně to díky tvé recenzi jsem si ten lak od Astoru musela pořídit, protože mě fakt lákal :) Jej, tak to mě mrzí, že to Yves Rocher takhle dopadlo :/ Já tuhle značku mám moc ráda :)

      Vymazat
  2. Super článek :) Od rimmelu z této řady mám také do červena lak, ale jiný odstín :)
    http://nellylove99.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  3. Můj nejoblíbenější podzimní lak bude asi taky sytě červený až vínový. Tyhle odstíny já moc miluju! :) Nejvíc na podzim ještě unosím barvičky jako béžovou, sytě žlutou či oranžovou a nebo tmavě modrou/fialovou.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Když nemám náladu na výrazné nehty, tak taky nosím béžovou :) A tmavě modrá a fialková taky vypadá moc dobře!

      Vymazat
  4. Také jsem si na tento podzim pořídila tmavě červený =)

    WORLDNEEDSWOMEN

    OdpovědětVymazat
  5. Jé, zrovna článek, který jsem chtěla :) Moc krásné odstíny laků, já mám laků v podobných odstínů nejvíc, pak ještě hodně do růžova. Zrovna teď mám teda na nehtech bílý lak, který jsem si dost oblíbila :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Při psání článku jsem myslela na tebe :D Bílý lak je taky super, akorát ho nenosím moc často.

      Vymazat
    2. Mně se dřív na nehtech nějak vůbec nelíbil, ale jsem změnila názor a nosím ho ráda :)

      Vymazat
  6. Super tipy! Mám ten od Yves Rocher a ještě jsem ho nelakovala, asi ho po přečtení tvého článku zkusím, pěkně jsi mě navnadila :D

    OdpovědětVymazat
  7. Od YR mám ten lak v červeném odstínu a je přímo dokonalý. Vydrží dlouho a hodně se mi líbí široký štěteček, kterým se tak pohodlně a pomalu bezchybně nanáší. :-) Pěkné laky, všechny odstíny se mi moc líbí. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Věřím tomu, že je dokonalý :) Přesně, ten štěteček je fakt super! A děkuji za milý komentář :))

      Vymazat
  8. ten od Yves Rocher vyzerá super! ale inak sa mi páčia vlastne všetky odtiene :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Lak YR je dokonalý a jsem ráda, že se ti laky líbí :)

      Vymazat
  9. Pekná recenzia :-) Ja mám tiež lak od YR v krásnej tmavo bordovej farbe a už ho musím konečne vyskúšať.

    OdpovědětVymazat
  10. Rudé laky naprosto miluju a jen málokdy mám nehty nalakované jinou barvou :D ..toho od Rimmelu mám asi už čtvrtou lahvičku a pořád je to můj favorit! ♥

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  11. Já na podzim taky miluju rudou nejen na nehtech! Hodně nosím ale o matně černé nehty :) -L

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Matné černé nehty se mi moc líbí :) Přemýšlela jsem, že bych mohla zkusit zmatnit i tyhle tmavě červené nehty :)

      Vymazat
  12. Bordové laky na nechty zbožňujem :D páve teraz ho mám na nechtoch :D
    Girl with pink nails

    OdpovědětVymazat
  13. Mám Rimmel 60 seconds, odtieň krvavočervený, možno aj presne tento, len si nejako nespomínam na názov, v jednej vrstve kryje slušne, aj rýchlo zaschne, ale čo mi prekáža je jeho slabá výdrž.

    OdpovědětVymazat
  14. Laky majú nádhernú farbu. Milujem červené odtiene.

    www.co-je-dobre-to-musim-mat.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  15. Och, laky v bordovej farbe milujem! Tieto vyzerajú super, najmä ten od Yves Rocher. :)

    Vladies

    OdpovědětVymazat
  16. Ten od Astoru se mi líbí asi nejvíce, neboť mám podobné odstíny nejradši :)

    OdpovědětVymazat
  17. Naozaj krásne odtiene, perfektné na jeseň :)

    OdpovědětVymazat

Děkuju za každý Váš komentář. Dělají mi neskutečnou radost. :)

Blogger Template by DanyČuks