sobota 31. října 2015

Chapter #10 of 2015

Krásný den a zároveň i krásný Halloween, pokud ho slavíte. :)

Nemůžu uvěřit tomu, že už je zase konec měsíce. Jeden z mých tří nejoblíbenějších měsíců v roce skončil. Říjen byl úžasný, doufám, že listopad nebude jiný.



Dneska vám toho chci říct trošku víc, ale začnu hezky od začátku. Během října mi došly ještě dvě giveaway, které jsem vyhrála v září a na začátku října. Ráda bych vám je ukázala. První giveaway, která došla, je od SweetElis. To byl teda pořádný balíček, sama jsem z něj byla překvapená. V balíčku na mě čekal sprchový gel bambucké máslo & mandlový olej značky Wellness&Beauty. Vím, že se tahle značka prodává v Rossmannu, ale nikdy jsem jí nevěnovala pozornost. Díky Elis jsem mohla tento sprchový gel vyzkoušet a musím říct, že mě mile překvapil. Krásně provoní pokožku a nevysušuje! Určitě na něj v Rossmannu koukněte. Dál jsem v balíčku měla Catrice a Essence oční stín, Astor lak na nehty, světle růžovou taštičku na kosmetiku, sponky na papíry, roztomilé papírové kapesníčky, řetízek a balzámek na rty Rimmel, který se mi během focení někam zatoulal.



Elis mi ještě do balíčku přidala roztomilou záložku kočičky, kterou sama vyrobila, což mě moc potěšilo. Vím, že na blog dávala článek, jak takovou záložku vyrobit a mně se moc líbila. Najednou jsem ji našla v balíčku a jsem za ni ráda, protože je strašně roztomilá.



Druhá giveaway, která mi došla, je od Hanči. Výhra přišla v krásné růžové obálce a obsahovala "fidorku" Milka, na kterou jsem se strašně těšila, rtěnku M&S v odstínu Petal Pink, vzoreček mléka L'Occitane. Hanča do balíčku jako překvapení přibalila její oblíbený zelený čaj, který mám mimochodem taky moc ráda, a vzoreček její oblíbené toaletky.

Obě výhry mě potěšily a holkám moc děkuji. :)



Ještě chvilku u kosmetiky zůstaneme. V giveaway jsem se vás ptala, jaké další články byste na blogu uvítaly. Celkem často padaly návrhy na kosmetické novinky. Přemýšlela jsem o tom a rozhodla jsem se, že bych od nového roku tuhle rubriku na blogu zavedla. Co říkáte? :)

Dvě novinky, které jsem v DM zaregistrovala, jsem pro vás vyfotila. Jako první tady mám vánoční kolekci Baby Lips, kterou jste už určitě zaregistrovaly. Kolekce obsahuje tři baby lipsy - Sugar Cookie, Hot Cocoa, Sweet Apple. Já jsem neodolala a pořídila jsem si Sweet Apple, které nádherně voní! Řekla bych, že z těch tří má vůni nejintenzivnější. Pak mě ještě zaujal Hot Cocoa, ale ta vůně už není tak moc výrazná. Každopádně Sugar Cookie mě celkem zklamal, co se vůně týče. Zatím nevím, jak jsou na tom balzámky s hydratací, protože jsem Sweet Apple měla na rtech jen jednou, ale balení se Maybelline opět povedlo. Balení byla první věc, nad kterou jsem se rozplývala, když jsem tuhle kolekci viděla.




Druhá novinka, kterou jsem v DM zaregistrovala, jsou EOS krémy na ruce. Psala jsem na něj recenzi a vím, že některé z vás tento krém zaujal. Tak teď si ho můžete konečně koupit v DM, pokud zrovna nebude vyprodaný. Viděla jsem ho tam zatím ve dvou verzích - berry blossom a cucumber. Bála jsem se, že cena bude přemrštěná jako u EOS balzámků, ale DM mě příjemně překvapilo. Cena je 139 Kč.



Ještě jednu věc bych vám ráda ukázala - vánoční edice Yves Rocher, která bude ve všech kamenných prodejnách dostupná od 16. listopadu 2015. Mě asi nejvíc zaujala vonná svíčka a toaletní voda.



Z kosmetiky je to snad vše a teď vám povím, jaký jsem měla říjen. 



Říjen byl jedním slovem - super! Moc jsem si ho užila. Řekla bych, že za poslední roky si tento podzim užívám nejvíc, ale nechci to zakřiknout. :) Zjistila jsem, že miluji podzim víc, než jsem si myslela. Všechno to barevné listí, hektolitry čaje, knížky, podzimní prázdniny. Tyhle věci mě dělají šťastnou. Nemůžu se vynadívat na krásně zbarvenou přírodu, které jsem si nikdy tolik nevšímala, jako letos. 



Co by to bylo za podzim bez procházek? Na jednu procházku jsem překecala mamku. Ze začátku ji strašně štvalo, když jsem se na každém kroku zastavovala a něco fotila. Pak se zastavovala ona a říkala mi, co mám fotit. Jo a bez selfie by to nešlo.







V CCC jsem si konečně koupila mé vysněné chelsea boots. Moc se mi líbí a jsou tak pohodlné! Byla to láska na první pohled/obutí. Bez chelsea boots bych si nedokázala představit podzim. Jaké jsou vaše oblíbené podzimní boty?



Největší zážitek za říjen byl koncert ostravské filharmonie s Ondřejem Brzobohatým a Ondřejem Brouskem. Na koncert jsem šla společně s mou spolubydlící, která zařídila lístky. Byl to super zážitek, akorát jsme se obě shodly na tom, že jsme čekaly, že Ondra Brzobohatý bude víc hrát, než mluvit. I tak to bylo super. Ondra je naživo krásný, haha, a samozřejmě vtipný. Nejvíc jsem se těšila na souboj klavírů, což mě nezklamalo a naživo to bylo dokonalé. 



Za říjen jsem přečetla osm knížek. Nechápu, jak jsem to zvládla. Asi se překonávám a snažím se dodržet jedno z mých předsevzetí. Každopádně nejvíc se mi líbila knížka První, kterou jsem měla přečtenou za jeden den. A ke každé přečtené knížce jsem vypila hektolitry čaje. I tak by se dal vystihnout můj podzim. Podzim = velká krabice Earl Grey.


Když zrovna nepiju čaj, tak si udělám domácí kakao. 



Poslední speciální věc za říjen - můj blog oslavil první narozeniny. Před rokem bych nevěřila tomu, že se blogování stane mým koníčkem, ale stalo se tak a já doufám, že mě tahle činnost neomrzí. Za mě je to dnes všechno, snad jsem na nic nezapomněla. Vy mi můžete do komentářů napsat, jak jste si užily říjen. Máte ráda podzimní období? :)

31 komentářů:

  1. Podzimní období ráda mám, zrovna dneska jsem byla na procházce a bylo tak nádherně, hned mi to zlepšilo náladu, hlavně i ten čistej vzduch, akorát na mě asi něco leze :D. Vyhrála jsi krásné výhry :)
    Taky mi přišel kuponek od YR a chci si něco z vánoční kolekce pořídit, svíčka mě zaujala :)
    Eos krém na ruce se mi líbí, to balení je takový malinký, praktický
    PS: Na fotce Ti to sluší Marki :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. S tím čistým vzduchem máš pravdu, já jsem z Ostravy zvyklá na smog, a když přijedu domu, tak mojí plíce musí mít Vánoce :D Já bych si nejradši pořídila tu vánoční kolekci celou :( :D A děkuju moc, Veru :)

      Vymazat
  2. Svíčka z limitky YR mě taky zaujala, asi si ji pořídím! Super článek :) -L

    OdpovědětVymazat
  3. Tak to přeji všechno nejlepší k narozkám! :) a snad budeš slavit i nadále!
    Chelsea boots jsem si taky koupila. Sice si pořád trochu připadám jako koňařka, ale jsou krásný:)
    Moc hezké fotky:) (Kdybych vytáhla mamku na procházku já, taky by rejpala, že se pořád zastavuju:D)
    The world by Maria

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju moc, Maruško :) Mamka tu procházku chtěla mít co nejdřív za sebou a já ji tak zdržovala :D

      Vymazat
  4. Dodatečně také přeji vše nejlepší. Vypadá to že si podzim užíváme na stejný způsob, hektolitry čaje mi něco říkají :-) Vyhrála jsi krásné ceny, já vyhrála něco na Blogerky a už druhý týden stále čekám než to přijde. Moje nejnošenější boty podzimu jsou pochopitelně taktéž Chelsea, jsou pohodlně, stylové a hodí se k většině mým outfitům. Naprosto si dokáži představit řeči tvojí mamky.

    OdpovědětVymazat
  5. Moc hezký článek....je dobře žes vytáhla maminku na procházku. My maminky rády trávíme s dcerami čas :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji, dcery taky rády tráví čas s maminkami :)

      Vymazat
  6. Krásné výhry, u té první byl ruční výrobek velmi milá pozornost...mě tyhle věci nakonec stejně potěší nejvíce :) Ty Baby lips jsou čtyři...ještě nějaký Mint :) Já bych se na ten EOS krém stejně vyprdla, jsem ohledně krémů děsná a žádný nekupuji. O.o Taky miluju podzim a hektolitry čaje jsou něco pro mě. Ale právě jsem dostala chuť na kakao...proč ne ve čtvrt na jedenáct...alespoň si Millerovi na tripu osladím :P
    http://chaoticandglamour.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji moc, Evi :) Teď se po tom čtvrtém koukám a vypadá fakt dobře. Proč se u nás nedá koupit??! :(

      Vymazat
  7. Hezký článek ,také se mi tento podzim moc líbí.A podzimní období přímo miluji-čaj, knížky a svíčky, navíc ty krásné večery. Jinak krásné výhry.
    http://theannet.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  8. S těmi chelsea boots to mám naprosto stejně. Také bych si bez nich nedokázala představit podzim!:)

    http://styleinphotos.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  9. Krásny článok :D ten krém na ruky od eos musím mať :D
    Girl with pink nails

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky, tak snad ho brzo budeš mít, je skvělý :))

      Vymazat
  10. nádherné fotky, rozplývam sa nad týmto počasím ! ♥

    https://clodyteenmummy.wordpress.com/

    OdpovědětVymazat
  11. Svíčky z Yves Rocher mě taky zaujaly a plánuji si je pořídit :-)... jinak letošní podzim je opravdu úžasný..sice nebylo žádné babí léto, ale jak začala brzy tma, také se spustila mánie v čajích a večery s knížkou :-) A gratuluji k roku blogu!

    OdpovědětVymazat
  12. Jsem ráda, že jsi si říjen užila :)) Vůbec jsem netušila, že EOS krém na ruce je k dostání v DM, určitě to řeknu mojí spolubydlící, která ho chtěla koupit mamce k Vánocům, bude z toho nadšená :) A zajímal by mě ten soubor klavírů, nějak si to nedokážu moc představit :D ..ale věřím, že Ondra Brzobohatý musí být naživo ještě hezčí, než jen tak z fotek ;)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Byla jsem celkem překvapená, když jsem ten eos krém viděla v DM :D Hele napiš si na youtube "souboj klavírů" a hned ti tam Ondra vyjede a pusť si to. Je to fakt super, teda aspoň mně se to líbí :D

      Vymazat
  13. Chci ti moc pogratulovat k prvním narozeninám :) Máš skvělý blog a ráda si ho čtu!
    K Baby Lipsu, ten co jsi si koupila, byl jediný, který mě zaujal. Ten kakaový, nebo jak se jmenuje, mi hrozně uměle voněl..
    Když jsem četla, kolik knížek jsi stihla přečíst, tak jsem si myslela, že se mi to číslo zdá.. Vidím, že jsem hrozná čtenářka! Už dva měsíce mám rozečtení Dekameron. Hrozné.. Teda dodala jsi mi podnět, abych se začala činit! :) Díky.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju za milý komentář :) Taky mi celkem ten kakaový baby lips přijde umělý. Podle mě se nejvíc povedl ten červený. No ani se nedivím, že zrovna Dekameron máš rozečtený už dva měsíce :D Ale jsem ráda, že jsem tě nalákala, tak snad ho dočteš, co nejdřív :)

      Vymazat
  14. Úplne nádherný toto článok! Vážne, dala si si na ňom veľmi záležať a mne sa veľmi páči :)

    OdpovědětVymazat
  15. Ty jo, páni, gratuluji k výhrám :) Ani jsem netušila, že existuje něco jako fidorková Milka :) A na vánoční kolekci YR se nemůžu dočkat, už aby to bylo! :)

    OdpovědětVymazat
  16. Moc gratuluji k 1. narozeninám blogu i k obou vyhraným giveawayím :D Fotky, které jsi na procházce vyfotila, jsou dokonalé! Jsi moc šikovná :)

    Mare di Fragole

    OdpovědětVymazat
  17. Jak to sakra všichni děláte, že vždycky něco vyhrajete? :D Já snad ještě žádnou giveaway nevyhrála -,- Každopádně ti moc gratuluji, máš velké štěstí a přeji ti, ať seš se všemi věci, které si vyhárla spokojená! :)
    Baby lips jsem až do nedávna neměla... měla jsem narozeniny a tak mi ségra koupila baby lips cookie sugar, a fakt nevím, co že je na těchto balzámech tak úžasé :D Myslím, že tendle nijak nevoní, a navíc ta růžovounká barvička je na mě fakt moc růžovoučká, prý vypadám jak barbínka (říkala mamka) a ke všemu to mám za chvilku dole :D
    O tom eos krému na ruce už jsem slyšela, ale jelikož krém na ruce skoro vůbec nepoužívám, bylo by mi to k ničemu. Každopádně to balení je roztomilý :D
    Podzim je krásý, tenhle rok se mi zdá zatím nejbarevnější, až na to, že je většinou zataženo, ale tak to k tomu také patří. :D
    Hezké fotky. :)
    A jako poslední ti ještě moc gratuluji k jednomu roku blogování!!
    DENYII

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem strašně dlouho čekala, než jsem vyhrála nějakou giveaway a pak to šlo samo, takže věřím tomu, že ty se jednou taky dočkáš! Zrovna sugar cookie mě vůbec nezaujal, škoda, že ti nekoupila sweet apple, ten by ti třeba sedl víc :)
      Moc děkuji za milý komentář! :)

      Vymazat

Děkuju za každý Váš komentář. Dělají mi neskutečnou radost. :)

Blogger Template by DanyČuks