úterý 11. srpna 2015

My 4 Favourite Lip Balms

Krásné úterý. :)

V dnešním článku bych vám ráda představila mé čtyři oblíbené balzámy, které používám každý den. Samozřejmě, že ne všechny čtyři najednou, střídám je. :)



Sama nevím, jak se to stalo, ale jsem závislá na balzámech na rty. Nikdy jsem balzámy dobrovolně nepoužívala. Jako malá jsem nesnášela mít něco na rtech, ale někdy ve třinácti se mi nelíbily moje popraskané rty, tak jsem na noc používala Labello. Pamatuji si, že bylo třešňové a to balení mi vydrželo asi rok, haha. Všechno se změnilo minulý rok v září, když se do drogérek dostaly Baby Lips. Jelikož to byl balzám, který každý musel mít, tak jsem pro něj hned letěla. V DM měli zrovna zaváděcí akci 2+1 a samozřejmě, že jsem toho musela využít. Tak jsem si koupila tři baby lipsy, které jsem pořád používala. Vůbec mi už nevadilo, že mám něco na rtech. Nejčastěji jsem používala oranžový, ale po nějaké době jsem zjistila, že mě z něho strašně pálí rty. No a pak se to nějak rozjelo, na narozky jsem od kámošky dostala Carmex, pak mi babička dala zázračný kelímek, v lednu se do Yves Rocher dostaly jejich balzámy a já kupovala a kupovala. Pak jsem zjistila, že jsem na tom závislá, protože bez balzámu nevyjdu ven. Až se má sbírka balzámů ještě víc rozroste, tak určitě bude nějaký článek. :) Dnes jsem vybrala čtyři top balzámy, bez kterých bych se neobešla.

Jako první vám představím olej na rty Balea. Tento balzám mám poměrně krátkou dobu, ale používám ho každý den nebo spíš každou noc. Chtělo to už nějakou změnu, protože jsem teď rty neměla v dobrém stavu. Přišlo mi, že balzámy na mé rty momentálně neúčinkují, tak jak by měly. Víc mi vyhovuje, když si s ním potřu rty před spaním. Důvod proč si s ním rty nepotírám přes den, je že se podle mě chová jako lesk na rty, je také tak lepivý. V noci mi vyhovuje víc. Vzhledově se mi balzám moc líbí. Miluji jeho vůni, která by měla být kokosová, ale mně to tak vůbec nepřijde. Kokos v tom necítím, ale je to boží vůně! Konzistence oleje je hutnější, krásně rty hydratuje. Zároveň je tento balzám novinka, kterou teď seženete v DM, stojí 59 Kč.



Nebyla bych to já, kdybych do článku neprobojovala Yves Rocher.. Jejich balzámy jsou prostě skvělé. Mám doma tři - vanilka, karité, kokos. Přičemž vanilka je úplně na dně. Dřív jsem měla oblíbence vanilku, ale od té doby, co jsem zkusila kokos, tak je on můj oblíbenec. Od jisté doby miluji všechno s příchutí/vůní kokosu. Miluji, když si s ním potřu rty a cítím jen kokos.. Rty krásně hydratuje, ale štve mě, že rychle ubývá. Můžete ho koupit v každé prodejně Yves Rocher za 50 Kč. Tyhle balzámky jsou moje velká závislost.



Předposlední balzám je zázračný kelímek Oriflame. Na Vánoce jsme babičce dali celou sadu těchto balzámů. Ona byla tak hodná, že mi jeden, po mém přemlouvání, dala. Vybrala jsem si vanilku, protože vanilka také patří mezi mé nejoblíbenější. Hydratace balzámu je opět skvělá. Četla jsem, že se dá použít i na lokty a další suché místa na těle. Zatím jsem to nezkoušela, ale podle mě je to super. Je to takový všestranný pomocník. Strašně se mi líbí jeho obal, ale celkem mi vadí, že do něj musím šprtat prstem. Ale chápu to, protože kdyby byl v tyčince, tak by si asi těžko s ním někteří mazali suché lokty atd. Seženete ho v různých verzích v katalogu Oriflame. Bohužel nevím, kolik stojí.



Jako poslední a zároveň nejstarší z těchto balzámů je Carmex. Také celkem profláknutý balzám, který zatím nekoupíte v kamenném obchodě u nás. Dostala jsem ho od kamarádky na narozeniny a byla jsem jí za to vděčná! Vím, že kdybych ho nedostala, tak bych ho objednala přes Parfums. Každopádně to co dokáže je skvělé! Dostala jsem ho v zimě, kdy má sbírka balzámů obsahovala asi jen baby lipsy a nějaké další. Je jasné, že jsem rty měla pořád popraskané, což mě štvalo. Když jsem ho dostala, tak jsem ho musela hned zkusit. Dávala jsem si ho na rty ráno a odpoledne jsem měla rty bez popraskání a hydratované. Sama jsem se tomu divila. Balzám voní po jahodách, což mi vyhovuje, ale ze začátku mi na rtech vadila jeho divná chuť. Obsahuje i mentol, takže krásně chladí, což je super. Používám ho, i když se jdu opalovat, protože má SPF 15 a rty chrání před sluníčkem. Když tak koukám na moje balení, tak musím říct, že už mi skoro dochází. Až dojde, tak si ho určitě pořídím znovu, ale i jiné verzi.



Jaký je Váš oblíbený balzám na rty? :) 

29 komentářů:

  1. Na Carmex jsem slyšela hodně chváli, od Yves Rocher mám ráda šampony a sprcháče:) Můj oblíbený balzám je od Astridu:)

    OdpovědětVymazat
  2. Jak všude vidím ten Carmex, tak o něm začínám uvažovat :D Kor když na něj slyším samou chválu. Eosy a baby lipsy mě tolik neoslovily, ale mít nějaký eos, tak si zase nestěžuju, že :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Carmex stojí za vyzkoušení :D Hele EOS zatím nemám, ale na mém balzámovém wishlistu je :D

      Vymazat
  3. Já používám taky zázračný kelímek od Oriflame, ale čokoládový :) Carmex mi vzhledově připomíná lepidlo :D Ale začíná mě lákat :)
    Infinity of Colors

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ten čokoládový mi vůbec nevoněl :/ Haha, to máš pravdu, ale jsou i jiné verze :)

      Vymazat
  4. Keď som bola menšia tak si tiež pamätám, že som nenávidela balzamy, lesky a všetko určené na pery :D no teraz som začala mať dosť suché pery a bez balzamu už neviem žiť :) používam hojivy zazrak od Oriflame

    OdpovědětVymazat
  5. Já jsem si ze zvědavosti koupila Baby Lips a už to příště neudělám. :D Prootže... no, vůbec mě nenadchly. :)
    Každopádně jsem na Carmex slyšela poze ódy. :)

    http://www.maybe-better-choice.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Z té základní kolekce jsem taky nebyla nějak odvařená, ale electro mi vyhovuje víc :)

      Vymazat
  6. YR balzámky jsou klasika, já mám teď oblíbenou malinu. Oriflame kelímek mám taky tento vanilkový a jsem s ním spokojená. A taky jsem balzámový závislák :D
    P.S.: Nominovala jsem tě na Liebster award TAG

    OdpovědětVymazat
  7. Kouzelný kalíšek od Oriflamu mám taky. A nic jiného než chválu k němu říct nemohu. A na Balea olej na rty se chystám taky. A taky to přiznám, balzámový zvislák jsem i já :D

    OdpovědětVymazat
  8. Balzám od balei vůbec neznám ale vypadá fajn a carmex chci taky už nějakou dobu zkusit :)
    Ráda bych ti také dala vědět, že jsem tě nominovala na TAG liebster award a budu moc ráda pokud se zúčastníš :)

    SweetElis

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jak říkám, ten olej je novinka. Mám pocit, že je v DM od začátku srpna :D Tagu se určitě zúčastním :)

      Vymazat
  9. Ten olej od Balea chci vyzkoušet. Jinak carmex miluju mám doma tři druhy a oriflame kalíšek moc nemusím. :) Jinak pěkný článek.

    OdpovědětVymazat
  10. Okrem balzamu od Oriflame som z týchto zatiaľ nevyskúšala žiaden avšak môj obľúbenec je jednoznačne nalzam od Eosu:)
    Bola by som rada, ak by si navštívila môj blog http://sajafrey.blogspot.sk :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. EOS jsem zase nezkoušela já, snad si ho brzy pořídím :)

      Vymazat
  11. Bez balzámů na rty bych nemohla žít, protože nesnáším rozpraskané rty. Můj oblíbenej je od Astridu.. už mám několikáté balení. A taky mám ještě oranžovej BabyLips, ale ten používám jen občas. Ovšem je skvělej! :)

    OdpovědětVymazat
  12. Já jsem taky hroznej maniak na balzámy na rty :) Kokosový, vanilkový i carmex mám taky a jsou super :)

    OdpovědětVymazat
  13. z těhle balzámů jsem zkoušela akorát Carmex, ale zase ve všech verzích. :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to bych taky chtěla :D Láká mě vanilkový carmex :)

      Vymazat
  14. Balzám z YR jsem si pořídila jen náhodou, protože mi chybělo 49 korun do dalšího razítka, ale nemůžu si ho vynachválit :)

    Simply Janet

    OdpovědětVymazat
  15. Měla jsem hodně druhu Carmexů, Baleu mám taky a zázračné kelímky mám pro jistotu tři (mandlový, rybízový a kokosový) :D Všechny používám moc ráda:)
    Simushka in Bubblegum

    OdpovědětVymazat
  16. Měla jsem hodně druhu Carmexů, Baleu mám taky a zázračné kelímky mám pro jistotu tři (mandlový, rybízový a kokosový) :D Všechny používám moc ráda:)
    Simushka in Bubblegum

    OdpovědětVymazat
  17. Z Poľska som si doniesla jahodový Carmex a vonia krásne sladko po jahodách, chladivý efekt som si ja nejako nevšimla, neviem prečo, ale aj napriek tomu mám Carmex ako balzam rada, pery nevysušuje a to je základ.
    Bianka

    OdpovědětVymazat

Děkuju za každý Váš komentář. Dělají mi neskutečnou radost. :)

Blogger Template by DanyČuks