středa 26. srpna 2015

Back to school 2015 | Beauty Essentials

Krásný večer. :)

Vím, že se to teď všude hemží články o škole a tak. Je smutné, že prázdniny končí, jenže čas nezastavíš, to je na tom asi to nejsmutnější. Mně to pořád ani tak nepřijde, zatím jsem ani nezačala s nakupováním školních potřeb, vůbec mě to neláká. Proto tento článek bude o kosmetice a ne o různých propiskách, tužkách a dalších roztomilých věcí do školy.


Když jsem projížděla stránky Parfums.cz, tak jsem si řekla, že bych mohla udělat článek, který se bude týkat kosmetických nezbytností do školy. Nepřijde mi to tak špatné, protože škola se opravdu blíží a ke kosmetice mám blíž, než k papírnickým potřebám. Chvilku jsem přemýšlela nad tím, bez jaké kosmetiky se neobejdu ve škole já. Potom mě začaly napadat další věci, které se určitě dají skvěle využít a můžou být vašimi pomocníky tento školní rok. Předem chci upozornit, že všechny fotky, které se tady objeví, jsem si půjčila z Parfums, tak snad vám to nevadí. :)


Hned první věc, která mě napadla, a já věděla, že ji tady musím zařadit, jsou papírky na zmatnění obličeje. Sama jsem nevěděla, že něco takového existuje, až když mi to kámoška v prváku ukázala. Měla teda jinou značku, než vám tady ukážu já, ale když jsem se jí ptala, jak fungují, tak říkala, že s nimi není problém. Papírky její tvář zbaví lesku a mastnoty. Zrovna tyhle papírky mi přijdou jako super věcička. Představte si, že jste dlouho ve škole, zapomněly jste si pudr a cítíte, jak se vaše pleť leskne, což nikdo nemá rád. Najednou v tašce objevíte tohohle pomocníka a jste zase sexy kočky jako předtím. Zatím tyhle papírky nevlastním, ale mám v plánu si je, co nejdřív pořídit. Papírky na zmatnění Missha pořídíte na Parfums za 105 Kč.


Druhá nezbytná věc je korektor, který se snažím mít vždy u sebe. Taky to považuji za super věc, která vám v batohu/kabelce nezabere moc místa. Korektorem si vždy zakryji kruhy pod očima a další nedokonalosti na mém obličeji. Na ukázku vám tady dám korektor Perfect Stay od Astoru, který si chci už několik měsíců pořídit. Četla jsem na něj hodně chvály a taky to, že je to jeden z těch lepších korektorů, které najdeme v drogerkách. Korektor Perfect Stay na Parfums pořídíte za 95 Kč.

 zdroj


Jako další tady mám takové dvě v jednom, protože tyhle dvě věci patří k sobě. Kabuki štětec a pudr. Sama bez pudru nedám ani ránu. Ven nikdy nevyjdu, bez toho aniž bych nebyla přepudrovaná. Akorát mě nikdy nebavilo s sebou vláčet velký štětec na pudr. Právě proto existuje kabuki štětec, který je malý a v kabelce nezabere tolik místa. Můj oblíbený pudr je od Rimmelu Stay Matte, který vám pleť zmatní na několik hodin. Momentálně Stay Matte střídám s pudrem od Dermacolu. Kabuki štětec zatím nemám, ale chtěla bych si pořídit tenhle. Stay Matte na Parfums pořídíte za 70 Kč a Catrice kabuki za 149 Kč.

Poslední věc, která se bude týkat obličeje, je balzám na rty. Další taková moje nezbytnost. Od jisté doby bez balzámu nevyjdu ven a moje pravidlo je mít aspoň jeden balzám v každé kabelce. O škole to platí dvojnásobně, protože bych nezvládla být šest hodin bez balzámu. Nesnáším suché rty! Jelikož jsem si nedávno pořídila EOS, tak vám tady dávám EOS, který je super a zároveň vypadá roztomile. Voní jako modré Orbitky a zároveň příjemně chladí na rtech. Balzám na Parfums pořídíte za 145 Kč.




Poslední kosmetická věc je nějaký parfém v mini balení. Je jedno jaký, protože každá máme svou oblíbenou vůni. Nejsem moc příznivec toho, abych do školy tahala celé balení parfému, a proto si radši koupím jeho odstřik, který také pořídíte na Parfums snad u každého parfému. Je to určitě lepší, protože nehrozí, že se vám rozbije. Jinak já bych se bez něj neobešla, protože musím vonět. Momentálně je moje oblíbená vůně La Vie Est Belle, kterou také seženete na Parfums ve všech různých velikostech.



Kosmetiku už nechám kosmetikou a zmíním další dva pomocníky. Jeden z nich je hřeben. To je snad taky samozřejmost, hlavně u mě. Do nedávna jsem do školy nosila takový malý kartáč na vlasy, ale teď jsem začala přemýšlet, že bych si taky pořídila Tangle Teezer. Ano i tuhle věcičku mají na Parfums, opět za dobrou cenu. Četla jsem na něj tolik chvály, že by byl hřích, kdybych si ho nepořídila. Snad bude během září u mě. Jinak jsem vždy do školy nosila rozpuštěné vlasy, a proto jsem bez hřebenu nedala ani ránu. Tangle Teezer pořídíte na Parfums od 190 Kč do 330 Kč.



A poslední věc je malé kosmetické zrcátko, které se vždy hodí, když si chcete zkontrolovat svůj make-up nebo účes. Zase malá věcička, která v kabelce nezabere tolik místa. Na Parfums jsem našla jedno roztomilé s krystaly. Nevypadá dobře? Mně se moc líbí a klidně bych si ho pořídila. Kosmetické zrcátko s krystaly na Parfums pořídíte za 119 Kč.



Je něco co byste na seznam přidaly? Jaký máte názor na Tangle Teezer? :)

19 komentářů:

  1. ten korektor musím vyskúšať aj ja! :)
    ľúbezná

    OdpovědětVymazat
  2. Super! :) Tangle teezer mam doma a hrozne ho miluju ^^. Premyslim ze si koupim novy eos :)
    http://nellylove99.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak doufám, že si ho taky zamiluji, pokud si ho pořídím :)

      Vymazat
  3. Tagle teezer si nemohu vynachválit a eos je moc příjemný na rtech. Jinak super článek!
    http://anyworld0036.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  4. Zrcátko vypadá skvěle. Ten korektor mám taky v plánu. Bez matujících papírků bych nepřežila léto :-)

    Jsi krasna giveaway

    OdpovědětVymazat
  5. Mě nakupování školních potřeb neskutečně baví a pokaždé když mám čas a chuť, tak jdu vymetat papírnictví a to prostě miluju. :D :) Ale letošní nákupy do školy jsem ještě nezahájila a nějak se mi ani nechce. S příchodem na střední to nějak dost flákám.. nakoupím max. diář a to mi stačí. Zbytek dokupuji až vážně na poslední chvíli (letos se na to chystám poslední den prázdnin :D).

    Ty papírky na zmatnění pleti jsem už viděla u hodně holek a zajímalo by mě, jak jsou dobré a jestli fakt fungují. EOS mě za tu cenu ani neláká (moc drahé na to, že to je "jen" balzám na rty :D) a korektor od Astoru si určitě koupím radši přes Parfums.. jak tak vidím, tak je levnější než v drogerii. :O

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já ještě nemám koupené ani sešity a aspoň jeden zvýrazňovač :D Musím to příští týden všechno dokoupit. Je škoda, že je EOS u nás tak drahý.. A ten korektor si taky pořídím přes Parfums, protože ta cena je o hodně lepší než v kamenném obchodě :D

      Vymazat
  6. Vůbec mi nepřipomínej, že léto už končí. Strašně to uteklo! Čeká mě teď čtvrťák a taaakhle se mi nechce :-( Přemýšlím, co dál, jestli zkusit vysokou nebo začít líčit jako OSVČ... No bude to "humor".
    Tak a teď hezky ke kosmetice :-D
    Ty matující papírky vypadají dobře, ale nedovedu si představit, že si na čelo přiložím papírek a najednou budu zase tip ťop :-D. Stay Matte je jeden z nejlepších pudrů, mám už asi třetí balení, takže to o něčem vypovídá! Kabuki jsem si pořídila nedávno, právě protože jsem s sebou pořád tahala velký štětec a v kosmetické taštičce zabíral dost místa. Korektor jsem si teď koupila nějaký od Maybelline, z hlavy nevím název, ale určitě se objeví v srpnových novinkách. Zatím na něj nemůžu říct půl slova :-).
    Eos mě popravdě vůbec nebere, ale jestli si ho pořídíš, počkám si na tvůj názor :-). Tangle Teezer jsem už měla v košíku jednoho e-shopu, ale nakonec jsem si to rozmyslela. Jsem blbá, protože po něm koukám už od loňského léta. Tak asi napíšu Ježíškovi :-) A oblíbenou vůni momentálně nemám - stříknu na sebe dvě, tři vůně a má to úspěch :-D
    Užij si poslední dny léta a měj se fajn :-)
    Definitely Different

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jéé, Marti, děkuji za milý komentář :) Jsem ráda, že já jdu do druháku. Každopádně, věřím tomu, že maturu zvládneš levou zadní.
      Stay Matte je vážně super, taky mám už nějak třetí nebo čtvrté balení. A o tom kabuki jsem začala přemýšlet od té doby, co jsem ho viděla u tebe na blogu :D Eos už mám doma a je super, do nějaké článku ho ještě zahrnu. Mě první Tangle Teezer vůbec nezajímal a říkala jsem si jaká je to blbost kupovat si kartáč na vlasy tak drahý. Ale poslední dobou o něm začínám fakt uvažovat :)
      Taky si užij poslední dny prázdnin a měj se krásně :))

      Vymazat
  7. Už se nám to krátí! :D
    Korektor od Astoru jsem si koupila a z hrůzou zjistila, že mi naprosto nevyhovuje. Nedokonalosti nezakryl a navíc mi vždy "rozmatlal" již nanesený make-up. Za sebe ti ho bohužel doporučit nemohu :( Pokud ho ale vyzkoušíš, určitě dej vědět, jestli o bude dělat i tobě....:)
    Matující papírky jsou mou záchranou snad každý den! Pleť mám opravdu mastnou, a tak je občas složité, udržet ji matnou. Papírky mi však vážně pomáhají :)

    www.maredifragole.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nějak se pořád nemůžu smířit s tím, že škola začíná už příští týden :/ Fakt si nedokážu představit, jak se budu učit :D To s tím korektorem mě mrzí, ale tak každému sedí něco jiného :)

      Vymazat
  8. já si tangle teezer nedávno koupila a zatím jsem s ním moc spokojená, takže určitě doporučuju :)
    in another galaxy

    OdpovědětVymazat
  9. Tangle teezer - nejlepší věc na světě! :D <3
    www.getmovincz.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  10. Nezaobišla by som sa určite bez balzamu a EOS je ako stvorený na prenášanie - maličký a zmestí sa všade :) určite aj tangle teezer :)
    môj blog : THE COLORFUL THOUGHTS

    OdpovědětVymazat

Děkuju za každý Váš komentář. Dělají mi neskutečnou radost. :)

Blogger Template by DanyČuks