sobota 29. srpna 2015

August Favourites

Krásný den, milé čtenářky. :)

Konec srpna je tady a s nimi i pravidelní oblíbenci. Mimochodem, už víte svůj rozvrh? Já když ten svůj viděla, tak jsem byla pěkně naštvaná, protože je to snad horší, než minulý rok. Mám opět 3x na sedm a to hned tři dny za sebou jako to bylo minulý rok. Pak jsem zjistila, že ani jednou nemám do 13:30, ale pořád 14:20 nebo 15:10 a nakonec to "nejlepší" 16:00. No já v té škole snad umřu. Pořád doufám, že ještě nastanou nějaké změny a trochu se ten rozvrh zlepší.


Ale zpět k favourites. Když teď na to koukám, vidím, že jsem si tento měsíc oblíbila samé malé věcičky.

Začnu olejem na rty Balea, který jsem si koupila koncem července, když se dostal do DM jako novinka. Olej má super praktické balení, které nezabere v kabelce tolik místa a dokonce ho můžete nosit i po kapsách. Ze začátku jsem ho používala jen večer před spaním, protože mi vadilo, že po nanesení mám rty, jak kdybych na nich měla lesk na rty. Nedávala jsem si ho přes den, protože mi vadí, když se mi na rty přilepí vlasy a tak. Každopádně v poslední době jsem si na to celkem zvykla a dávám si ho i přes den. Rty mám po použití krásně hydratované. Sluníčko jim dávalo hodně zabrat, ale tento olej to napravil. Jeho vůně je taky úžasná, voní krásně sladce. Celkem se bojím sladkých balzámů, protože mám tendenci je hned slíznout ze rtů. U tohoto oleje se to neděje, protože mě odrazuje lepivá konzistence na rtech.



Další malý oblíbenec, který toho hodně dokáže je bioKarité balzám na nehty Saloos. Balzám na nehty? Taky se divíte? Já když ho v nabídce Saloos viděla, tak mě to překvapilo, protože jsem tohle viděla poprvé. Začala jsem uvažovat, že si ho koupím, a když jsem šla do jednoho obchodu, kde prodávají bylinky a věci Saloos, tak jsem věděla, že si něco odnesu. Nakonec to byl tenhle balzám na nehty, který strašně krásně voní po citrusech. Než jsem si ho koupila, tak jsem měla pořád problémy se záděry až ke kloubům, haha. Měla jsem je hodně často do krve a strašně to bolelo. Od té doby, co používám tento balzám (ani ne měsíc), jsou záděry fuč. Nedělám si srandu, opravdu nemám ani jeden záděr a to balzám používám před spaním, jak mi to vyjde. Dokonce mi přijde, že nehty mám pevnější a nelámou se mi. Každopádně to zatím nechci zakřiknout a na konečný verdikt si chci ještě měsíc počkat. Pokud máte problémy s nehtovou kůžičkou jako já, tak si ho pořiďte. Seženete ho v i DM, kde stojí kolem stovky. Já ho kupovala za 80 kaček.



Třetí malinký oblíbenec za tento měsíc je úžasný korektor v kalíšku od Catrice. Celý měsíc jsem používala jen tento korektor místo make-upu. Snad jen jednou jsem měla make-up, ale to sem nepatří. Každopádně nedokonalosti na pleti zakryje na jedničku, kromě teda kruhů pod očima. To musíte opatrně, protože pokud si ho dáte hodně, tak vám zaleze do vrásek, takže nedoporučuji ho na tohle používat. Já ho používám jen na zakrytí pupínků. Každopádně zjišťuji, že i tento korektor má své mouchy. Zjistila jsem, že na mé pleti nevydrží celý den. Ale co! To se dá odpustit za tu jeho cenu. Já ho mám i přes to moc ráda.



Pozor, teď přijde změna, už to nebude žádné malé balení. Další oblíbenec je body spray Avon. Úžasná věcička na léto, už několikrát jsem se zmiňovala, že tělové spreje v létě hodně používám a mám je ráda. Spíš jsem se zmiňovala jen o Viktorce. Každopádně, tenhle od Avonu je fajn a troufám si říct, že výdrž má o hodně lepší než Viktorka. Hodně jsem si oblíbila kombinaci borůvky s orchidejí. To je taky vtipné, protože když jsem ho dostala, tak mi neskutečně smrděl, ale postupem času jsem si ho zamilovala a používám ho každý den.



Poslední oblíbenec je krém na ruce Diamonds&Pearls, který se ke mně dostal úplně náhodou. Dostala jsem ho k objednávce z Avonu, kterou jsem dělala přes kamarádku. První jsem nechápala, jak se tam ten krém zatoulal, ale potom mi bylo řečeno, že je to dárek k objednávce. Tak je prostě můj a já ho mám ráda. Má krásnou květinovou vůni, rychle se vstřebává a dobře hydratuje. Dokonce by měl být s jemným třpytem, ale to jsem zatím na rukách nezaznamenala. Oblíbila jsem si ho už jen díky jeho vůni a krásnému růžovému obalu.



Jakou kosmetickou věc jste si oblíbily za tento měsíc? :)

33 komentářů:

  1. Ten body spray od avonu.. jak kdybych to psala já :D mám přesně tento a taky mně prvně smrděl, ale teď už ho používám často

    OdpovědětVymazat
  2. Ten olej na rty si plánuji koupit. Body spreje mám taky ráda. :)
    http://anyworld0036.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  3. Ten olej na rty je super a bálzám od Saloos ráda vyzkouším :)
    HAUTE BASICS

    OdpovědětVymazat
  4. Já svůj rozvrh zatím neznám a snad ani moc nechci :( ráda bych vyzkoušela ten korektor od Catrice :)

    Nikys beauty blog

    OdpovědětVymazat
  5. Já dostala rozvrh předevčírem a ze začátku jsem byla nadšená.. Pak jsem si všimla, že v pondělí máme do 15:45 z čehož je 4 hodiny odpoledka. Už teď pondělky nesnáším :D

    A ten bodyspray voní nádherně :)

    Simply Janet

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No, utři slzu... :/ Pokud to bude tak, jak se mi dostalo informací od prvních vlaštovek, tak mám v pondělí od 7:10 do 17:40.. Jupí! :D

      Skills of Art

      Vymazat
    2. Chudáku! To tě fakt lituji :D :)

      Vymazat
  6. Balzám na nehty mám taky ráda. Používám je hlavně v zimě.

    Giveaway Jsi krasna

    OdpovědětVymazat
  7. Já měla od Avonu body sprej s vůní fialky a byl dokonalý, tak jsem chtěla vyzkoušet další a vybrala si meruňkový. Ale to bylo něco šíleného - neskutečně z toho byl cítit alkohol, takže ho mám teďka v autě jako osvěžovač vzduchu :D (tam už ten alkohol tolik necítitm :)) ... O tom oleji na rty jsem vůbec neslyšela, tak se po něm ráda podívám. Jinak co se týká mých srpnových oblíbenců - doplnila jsem zásobu Ziajy a rtěnky, takže uvidíme, co z toho bude dobré. Zatím mohu doporučit kakaový krém od Ziajy.

    Skills of Art

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Asi bych to neměla říkat, ale ze začátku jsem ten sprej stříkala jen tak po pokoji nebo do kabelky, aby voněla, i když mi ta vůně byla odporná.. Ale potom jsem si ji prostě zamilovala :D Zrovna na ten kakaový krém od Ziajy jsem koukala v Globusu, ale nakonec jsem ho tam nechala. Pokud na něj bude nějaká recenze, tak si ji ráda přečtu. Celkem by mě zajímalo jak voní :D

      Vymazat
  8. Já jsem si teda hodně oblíbila pudr od Dermacolu. I v těch největších vedrech (když jsem potřebovala být nalíčená.. jinak jsem zásadně chodila nenamalovaná) jsem se neleskla a vážně mě moc překvapil. :)
    A teď uvažuji koupi korektoru. Kolik prosím stojí ten od Catrice? :) Spíš bych radši asi volila tento než Perfect stay od Astoru.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky jsem ho někdy nosila v těch vedrech a pleť vážně dokázal udržet matnou. Ten od Catrice stojí kolem 80 Kč. :)

      Vymazat
    2. Moc děkuji. Tak to si ho v nejbližší době zajdu koupit! :)

      Vymazat
  9. Skvělí oblíbenci ;) Pořád přemýšlím nad korektorem od catrice, ale já bych ho potřebovala na kruhy pod očima, takže u mně asi nepřipadá v úvahu :/ Což je škoda! Ta cena je vážně úžasná.
    Já už jsem také svůj rozvrh včera zjistila a dost mně potěšil. Teda od pondělí do středy mám do 15:15, takže doma budu až v půl páté, ale zase tam nemusím zbytečně hodinu čekat na bus, a bude mi to snad líp utíkat! Jinak zbytek týdne si budu muset tu hoďku počkat, ale tenhle rozvrh se mi líbí víc než minulý :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na ty kruhy pod očima bych ho vážně nedoporučovala :( Na to je podle mě dobrý nějaký tekutý :) Tak to je super, že jsi ráda :) Taky bych chtěla mít někdy radost z rozvrhu :D

      Vymazat
  10. Super! :) Camouflage je porad uplne vsude ^^
    http://nellylove99.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  11. Catrice korektor je naozaj skvelý, pekne kryje, nie je príliš hutný ani príliš tekutý, dá sa naniesť prstami aj štetcom a má dobrú výdrž.
    Bianka

    OdpovědětVymazat
  12. Zasa vidím recenziu na Catrice ! Tak toto ma už uistilo v jeho kúpe :D
    Vii, http://with-love-vii.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  13. Po body spray toužím už několik let, ale pořád ho ještě nemám.. achjo, snad to příští rok napravím :D

    OdpovědětVymazat
  14. Těl. sprej od Avonu je také můj oblíbený, mám ráda tyto sladké a pronikavé vůně. Nedávno jsem si ještě oblíbila s verbenou a zeleným čajem:)

    OdpovědětVymazat
  15. Těl. sprej od Avonu je také můj oblíbený, mám ráda tyto sladké a pronikavé vůně. Nedávno jsem si ještě oblíbila s verbenou a zeleným čajem:)

    OdpovědětVymazat
  16. Super produkty! Žiadny som doteraz nepoznala :D
    Girl with pink nails

    OdpovědětVymazat
  17. Kdysi jsem o Catrice korektoru uvažovala, ale potom jsem si koupila Pro Longwear od MACu, a je prostě skvělý :). Já si ted moc oblíbila MAC pigmenty a rtěnku v odstínu Velvet Teddy.

    OdpovědětVymazat
  18. Milujem značku Saloos a tento krém je fakt super :) Už som ho mala a musím odporúčať :)

    www.co-je-dobre-to-musim-mat.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  19. Musím určitě vyzkoušet catrice camouflage a olej od Balea <3
    I am clarella ...

    OdpovědětVymazat

Děkuju za každý Váš komentář. Dělají mi neskutečnou radost. :)

Blogger Template by DanyČuks