sobota 21. března 2015

Shirtinator - vytvoř si vlastní tričko 2/2

Krásnou jarní sobotu všem! :)

Určitě si pamatujete můj předchozí článek na tohle téma. Pokud ne, tak článek si můžete přečíst tady. Na stránkách shirtinator.cz jsem si nechala udělat tričko podle mých představ. Jde o to, že si můžete vytvořit tričko, jaké jste si vždy přáli a v obchodě ho nikdy neviděli. Na výběr máte z mnoha střihů triček nebo tílek. Samozřejmě, že si můžete vytvořit i svou vysněnou mikinu anebo šaty. To už je na vás. Na výběr máte z mnoha citátů, vtipných a originálních hlášek nebo si můžete na tričko přidat svou fotku. Jelikož já neměla zrovna nějakou kreativní náladu, tak jsem si nápis na tričko vybrala. Vybrala jsem si baseballové bílo-černé tričko s nápisem "Happiness is the cup of Coffee and a really good book." Když jsem tenhle nápis našla, tak jsem byla hodně nadšená, protože na mě sedí. Je to čistá pravda, no ne? 








Jak jsem zmiňovala, nechala jsem si vytvořit bílo-černé tričko. Strašně se mi líbil jeho střih, je to takový ten kousek, který ve svém šatníku musíte mít. Myslím si, že ho můžete nosit v jakémkoli ročním období. Určitě ho budu nejčastěji nosit k riflím anebo černým skinny. Černou a bílou barvu zkombinujete se vším. 
S kvalitou trička jsem spokojená. Materiál je 100% bavlna. Upřímně, doma nemám ještě takové tričko, které by bylo na dotek tak jemné. Na stránkách se dočtete, že je povrch sametově plyšový. S tím opravdu souhlasím. Je to velmi příjemný pocit. Příjemně jsem byla překvapená i velikostí, jakou jsem si vybrala. Trošku jsem se obávala, že velikost M mi bude hodně velká, ale opak byl pravdou. Tričko mi suprově padlo. Jsem docela ráda, že jsem nezvolila velikost S, protože to by mi bylo asi malé. 
Po vytvoření trička nastalo netrpělivé čekání. Moc jsem se na něj těšila. Tričko jsem měla doma rychle. Ještě se mi nestalo, abych měla balíček doma do dvou dnů. Hodně jsem ocenila i to, že kurýr mě smskou informoval, kdy balíček doručí. Obvykle to asi bývá v odpoledních hodinách, což je super, protože dopoledne u nás není nikdo doma a tričko by nemohl nikdo vyzvednout. Když balíček dorazil domů, tak jsem ho rozbalila a tričko si hned zkusila. Jsem z něj moc nadšená, ale to už jsem psala.



S eshopem shirtinator.cz jsem byla nadmíru spokojená. Každému, kdo by chtěl své vysněné tričko, bych tyto stránky doporučila. Stránky jsou přehledné, všechny vaše dotazy vám okamžitě zodpoví. Na výběr máte opravdu z mnoha potisků a triček. Nemusíte se bát, že na tričko budete čekat dva týdny. Na eshopu píšou, že objednávku doručí do pěti pracovních dnů, ale já bych řekla, že balíček budete mít doma ještě dřív. Klidně bych počítala i s těmi dvěma dny. Takže pokud si budete chtít vytvořit tričko dle svých představ, tak určitě navštivte tento eshop. 
Moc děkuju eshopu za poskytnutí trička pro blogera k recenzi. Jsem moc ráda, že jsem s tímto eshopem mohla spolupracovat.


Nechali jste si někdy vytvořit tričko dle svých představ? Pochlubte se, co jste si na něj nechali natisknout. :)

15 komentářů:

  1. Velmi pěkné. Moc dobře sis vybrala, líbí se mi. :-)

    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  2. Áhjo, když mě to přišlo strašně drahé to tričko :(

    OdpovědětVymazat
  3. už som nad tým rozmyšlala a so stránkou mam celkom dobre skúsenosti :)

    OdpovědětVymazat
  4. To tričko je naprosto boží! U sebe bych asi přepsala kávu na čaj, ale jinak je to skvělé.
    Určitě si stránku uložím a tričko si vytvořím. Věčně chodím po obchodech, že tohle je děsný potisk a ohavný nápis a podobně, tohle by mi mohlo konečně být při gustu. :)

    Fakynn
    www.fakynn.blog.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju :) Já mám čaj ráda stejně jako kávu. Mám to stejně jako ty, v obchodech mi přijde plno potisků na triček strašně trapných :)

      Vymazat
  5. moc pekné! aj ja chcem :D
    www.gummybaum.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  6. Pane jo, vypadá vážně dokonale! Máš naprostou pravdu, že nápis se k tobě dokonale hodí. :) Hodně se mi líbí ten styl toho trika - máš pěkný vkus. Přeji ať slouží a jsi s ním spokojená!

    OdpovědětVymazat
  7. ahoj tak už se dívám na to triko :) (nechala jsi koment na mém blogu)
    Sluší ti víc než mně ;)


    http://gagenka.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat

Děkuju za každý Váš komentář. Dělají mi neskutečnou radost. :)

Blogger Template by DanyČuks