neděle 21. prosince 2014

December favourites

Prosinec se pomalu blíží ke konci, takže na tady ten článek je správný čas. Chtěla jsem počkat až na leden, že tuhle rubriku zavedu až na nový rok, ale v prosinci se mi nasbíralo pár oblíbenců, takže se s vámi o ně chci podělit.


Jsem typ člověka, který si při dlouhých zimních večerech radši přečte nějakou knihu, než aby koukal na film. Nevím proč, ale na filmy mě moc koukat nebaví. Po chvilce mě to začne nudit, což se o čtení říct nedá. Teda někdy jo, když je to vážně nudná knížka. Vypravěčka je dokonalá knížka! Když jsem si ji objednávala, tak jsem se bála, aby se mi líbila, protože takový žánr nečtu, ale experimentovat se musí. Ze začátku mě kniha moc nebavila, ale teď je to super. Naschvál jsem si vybrala hrubou knížku, ale už jsem skoro v půlce a dávám tomu tak týden a bude přečtená. Až ji dočtu, tak mám v plánu na ni napsat recenzi. 



Není nad to, když si večer zapálíte vonnou svíčku a provoníte si tím pokoj. Když k tomu svítí ještě světýlka, tak je to lepší. Já svíčky pálím každý večer, ať už to jsou normální čajovky nebo nějaké vonné. Na narozky jsem dostala svíčku od Glade - warm apple & spice, která voní fakt nádherně a pokoj opravdu provoní. Když jsem byla na intru, tak jsem každý večer pálila svíčku z Ikei, která pokoj taky suprově provoní. Já jsem milovník vanilky, takže čím víc vanilky tím lépe. Neodolala jsem čajovým vanilkovým svíčkám, ale ty tak moc nevoní, jako ty ve skle. 


Ještě než se vrhnu na kosmetiku, tak tu mám oblíbence ze Starbucks. Mňam, mňam. Určitě všichni znáte Honey & Almond Hot Chocolate. Je to ta nejlepší horká čokoláda na světě. Škoda, že jsem na ni přišla až tak pozdě. Kdybych nedala přednost Gingerbread Latte... To moc dobré nebylo. :D Každopádně, čokoláda ještě k tomu chutná jako marcipán, který miluju a sladká je tak akorát. Pro někoho třeba může být i přeslazená, záleží, jak moc sladíte. Doufám, že se aspoň ještě jednou dostanu do Starbucks, abych si ji mohla dát. 


Z kosmetických oblíbenců vede balzám na rty Carmex, který jsem dostala na narozky. Byl to naprosto nečekaný dárek a já jsem za něj moc ráda. Je to úžasný balzám, a i když ho používám jen pár dní, tak mi dokázal dát do pořádku moje věčně popraskané rty. Což se třeba o Baby Lips říct nedá.. Štve mě, že ho ještě pořád neseženeme v kamenném obchodě. Můžete na něj čekat recenzi. 



Laky, laky laky! Těch není nikdy dost! Po asi třech měsících jsem si opět začala lakovat nehty. A jelikož jsou Vánoce, tak mám tyhle dva oblíbence. Červené nehty jsou super! Trošku mě štve, že jsem si žádný vánoční lak nekoupila, ale tyhle jsou taky super. Laky od Avonu miluju, protože jsou obvykle za dobrou cenu a kvalitní, což se dá říct i o Miss Sporty. 


Další dva oblíbenci jsou tyhle pěny do koupele od Avonu. Když jsou ty Vánoce, tak to chce i nějaké vánoční pěny, abych si na Štědrý večer mohla dát pořádnou vanu. S mamkou jsme se nemohly rozhodnout, která lépe voní, tak jsme vzaly obě. Ale lépe voní ta nalevo. 


A poslední věc je třpytivé tělové mléko s vůni vanilky a koření od Avonu. Měla jsem ho dostat až na Vánoce, ale vzala jsem ho mamce, protože před Vánoci je ta správná doba tohle na sebe mazat. Voní krásně a dobře hydratuje. A opravdu se po něm třpytíte, což by někomu mohlo trochu vadit, ale mně ne. Přijde mi to cute. A ještě k tomu na sobě tělové mléko ucítíte i další den.

Tak tohle je asi všechno. Jací jsou vaši December favourites? Máme nějakého společného? Pochlubte se v komentářích. :)

11 komentářů:

  1. To tělové mléko je naprosto bezkonkurenční, sama si ho nemohu vynachválit :-)!
    Glamour and beauty

    OdpovědětVymazat
  2. Ty pěny do koupele jsou roztomilý :). Taky si ráda zapálím svíčku, super jsou i ty z Ikei ve skleničce. Carmex bych chtěla taky vyzkouet, už by ho mohli prodávat v těch kamenných obchodech :)
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Svíčky z Ikei jsou super, levné a krásně voní :) Carmex určitě zkus, je skvělý :)

      Vymazat
  3. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  4. Na tu Vypravěčku už jsem taky koukala, uvažuji, že si ji koupím :) Tak ještě počkám na tu recenzi od Tebe :)
    One blondie life

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vypravěčka je opravdu úžasná, momentálně se od ní nemůžu odtrhnout :)

      Vymazat
  5. Vonné svíčky v zimě naprosto zbožňuji, zrovna teď mi tu voní vanilková z Ikei a zítra se chytám koupit další :) Ta čokoláda? Mňam, to musí být dobrota! Ve Starbucks jsem nikdy nebyla.. kakao se šlehačkou doma je taky dobré :D Když jsme u těch balzámů na rty.. Mám momentálně Baby Lips (konečně!), který jsem dostala od spolužačky k Vánocům. Tak jsem moc moc spokojená. Je úžasňáckej!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky tu vanilkou svíčku z Ikei mám tady, ale je mi ji líto zápalit :/ Ani nevím proč :D Ty máš Prahu tak blízko a ještě si nebyla ve Starbucks? Jak to?! No, vidíš. My zase doma nemáme kakao a šlehačku, tak musím chodit do Starbucks :D Baby lips taky mám, ale už je moc nepoužívám.. Dávám teď přednost Carmexu, který mi léčí rty :)

      Vymazat
  6. TY koupele od Avonu naprosto miluji,je to něco tak úžasného, zrovna včera jsem si objednala 3. a už se na ni moc těším ♥

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jojo, pěny od Avony jsou super! Já se moc těším až si dám vanu s tou pěnou :)

      Vymazat

Děkuju za každý Váš komentář. Dělají mi neskutečnou radost. :)

Blogger Template by DanyČuks